«Neiznīcināmajiem 3» pievienosies Īstvuds, Fords, Snaipss un Keidžs (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Filmas oficiālā pirmizrāde ASV kinoteātros notika 14. augustā. Filma guva pārsteidzošus panākumus kino cienītāju vidū un augstu kinokritiķu vērtējumu. imbd.com «Neiznīcināmie 2» saņēmuši 8 balles no 10, un tas ir vairāk nekā sekmīgs rādītājs. Latvijā un Baltijas valstīs filmu demonstrē no 17. augusta, tai jau veltītas daudzas pozitīvas atsauksmes.

Nu it kā būtu īstais brīdis atslābt, taču režisors Saimons Vests jau meklē trešās filmas varoņus. Sīkāk par to viņš stāstījis kādā intervijā: «Mēs piedāvājām vienu no lomām Klintam Īstvudam (Clint Eastwood). Tagad bieži sazināmies ar Harisonu Fordu (Harrison Ford), kurš iesaistījies sarunās par filmas «Pa naža asmeni» turpinājumu, un

ceram jaunajā filmā redzēt Vesliju Snaipsu (Wesley Snipes), kad viņš iznāks no cietuma. Jau noslēgts līgums ar Nikolasu Keidžu (Nicolas Cage),

un mēs gatavojam Mikija Rūrka atgriešanos (Mickey Rourke). Visi pārējie arī atgriezīsies.»

Tā būs īsta zvaigžņu komanda. Jau tapis trešās filmas sižets. Galvenais varonis (Stallone) - drošības speciālists – nokļūst ieslodzījumā pēc viņa paša projekta būvētā cietumā. Kopā ar citu ieslodzīto (Švarcenegers) viņš mēģina bēgt.

Filmu paredzēts demonstrēt 2013. gada rudenī.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu