Ušakovs Rīgas svētkus svin ar sievu un padomnieci (33)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (36) Rīgas svētkus svinēja divu daiļu dāmu kompānijā. Pa dienu svētku pasākumus Nils apmeklēja ar savu padomnieci Ivetu Strautiņu, bet pēcpusdienā uz populārās Krievijas grupas «Mumiy Troll» koncertu, kā arī svētku uguņošanu, Rīgas mēru pavadīja viņa apburošā sieva Jeļena (22).

Nils Ušakovs pēdējā laikā dažādus saviesīgus pasākumus lielākoties apmeklē ar savu padomnieci juridiskajos jautājumos Ivetu Strautiņu. Arī uz oficiālām dažādu valstu vizītēm Rīgas mēru pavada izskatīgā blondīne.

Simpātiskā Rīgas mēra padomniece juridiskajos jautājumos - Iveta Strautiņa iemūžina savā mobilajā tālrunī krāšņo Rīgas svētku uguņošanu
Simpātiskā Rīgas mēra padomniece juridiskajos jautājumos - Iveta Strautiņa iemūžina savā mobilajā tālrunī krāšņo Rīgas svētku uguņošanu Foto: Sejas.lv

Arī Rīgas svētki nebija izņēmums. Rīgas mērs kopā ar padomnieci Ivetu apmeklēja Daugavas labā krasta un kreisā krasta basketbola turnīru, kurā sviedrus lēja Ušakova kolēģi. Pēc spraigās spēles Ušakovs, kurš notiekošo uz laukuma vēroja no skatītāju rindām, atzina, ka nākamgad obligāti arī pats piedalīsies spēlē.

Savukārt uz populārās Krievijas grupas «Mumiy Troll» koncertu, kas norisinājās «Arēnā Rīga», Rīgas mērs devās kopā ar dzīvesbiedri Jeļenu. Rīgas svētku krāšņo uguņošanu krastmalā Nils vēroja sievas un padomnieces sabiedrībā.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu