MK rudens sezonā ienāk ar jaunu vadītāju. Pat divām vadītājām!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rudens sezonā TV3 raidījums Māmiņu klubs atgriežas ar jaunu vadītāju jeb pareizāk teikt – pat veselām divām vadītājām. Turpmāk Kristīne Virsnīte raidījumu vadīs kopā ar savu trīsgadīgo meitiņu Amēliju. Mamma ar meitu mēģinās vecākiem pie televīzijas ekrāniem sniegt plašu un noderīgu informāciju par bērnu aprūpi, audzināšanu, veselību un citām ģimenes lietām. Satieciet jaunās raidījuma Māmiņu klubs vadītājas jau 2.septembra rītā 8:50 TV3!

Ilgus gadus Māmiņu kluba vadītāja bijusi aktrise un trīs bērnu māmiņa Santa Didžus, kura nolēmusi turpmāk pievērsties citiem projektiem un radošām aktivitātēm. Savukārt jaunā raidījuma vadītāja Kristīne Virsnīte līdz šim darbojusies kameras otrā pusē kā Māmiņu klubs galvenā redaktore. S.Didžus šoruden uzsāks jauno sezonu Valsts leļļu teātrī un līdzdarbojas starptautiskās kompānijas Domino teātris trupā ar izrādi Trakās šķēres, kas kopumā aizņem ļoti lielu daļu viņas ikdienas.

S.Didžus par laiku kopā ar raidījumu Māmiņu klubs: «Kad sākām šo projektu, manam otrajam bērnam Dāvim bija tikai trīs mēneši. Es augu kā mamma kopā ar Māmiņu klubu un nu mūsu ģimenē ir trīs bērni - esam izpildījuši Latvijas demogrāfijas plānu. Raidījuma veidošanas laikā esmu tikusies ar tik daudz un dažādiem bērnu veselības un attīstības ekspertiem, ka zināšanu pietiks visam atlikušajam mūžam.

Turklāt, manā klēpī raidījuma filmēšanas studijas laukumā ir pasēdējuši vismaz tūkstotis bēbīšu.

Esmu kļuvusi par īstu super mammu, nu laiks stafeti atdot tālāk,» ar smaidu atzīst aktrise S.Didžus.

Kopā ar meitiņu. Arī sapņojot

Kopš 2009.gada raidījumu Māmiņu klubs kā redaktore saturiski veidojusi K.Virsnīte un turpmāk pie māmiņām dosies kopā ar savu trīsgadīgo meitiņu. Abas jauno sezonu uzsāks labi atpūtušās: «Šī bija vasara, kuru baudīju pilnībā kopā ar savu bērnu. Abas ar Amēliju mēnesi nodzīvojām laukos pie maniem vecākiem – basām kājām pa zāli, pie ogu krūmiem, burkānu dobēs un šūpuļkrēslā. Bezrūpība un miers, kas rada sajūtu, ka atvaļinājums ir daudz garāks, nekā patiesībā. Tikko esam abas atgriezušās Rīgā un kamēr bijām prom, mūsu mājvietā ienāca pārmaiņas – tagad dzīvoklis ir ar svaigi krāsotām baltām sienām un jauniem interjera elementiem, radot mājīgu un klasiski skaistu vidi. Amēlija šoruden sāks iet baleta skolā, par ko sapņo jau sen. Mēs dzīvojam kaimiņos Tāļa Sila baleta studijai Grande, ejot garām, vakaros var redzēt kā bērni dejo un Amēlijai ir radusies nopietna interese par baletu. Man tas šķiet ļoti sievišķīgi un graciozi, kas viņai palīdzēs pareizas stājas veidošanā, saasinās koncentrēšanās spēju un attīstīs muzikalitāti. Un galvenais - viņa pati to ir izvēlējusies, nevis esmu viņu pierunājusi vai nolēmusi viņas vietā. Mazā tikusi arī pie savas pirmās TV lomas, piedaloties raidījuma filmēšanā - viņa bija sajūsmā par pirmajām provēm un ļoti labprāt piedalījās visos notiekošajos procesos. Arī man tas ir liels notikums, jo katrai mammai savs bērns ir īpašs un strādāt kopā ar lolojumu ir pagodinājums, jo varam dalīties tuvos notikumos,» stāsta jaunā Māmiņu kluba vadītāja.

Jaunumi raidījumā

Šajā rudens sezonā Māmiņu klubs daudz biežāk dosies ārpus Rīgas robežām un būs iespēja uzzināt un ieraudzīt, kā ģimenes dzīvo citās Latvijas pilsētās. Tiks apmeklētas dzemdību nodaļas, interesantas ģimenes ligzdiņas, gudri ārsti un speciālisti. Vairāk uzmanības tiks pievērsts citādiem ģimenes modeļiem kā piemēram - bērns mājmācībā, kā tiek audzināti bērni musulmaņu vai citu tautību un reliģisku uzskatu ģimenēs, un māmiņas ieslodzījumā. Raidījumā parādīsies netipiska, bet ļoti interesanta rubrika Slikto mammu klubs. Tajā radošā komanda centīsies tikt galā ar stereotipiem sabiedrībā – vai esi slikta mamma, ja atgriezies darbā, nebaro bērnu ar krūti vai patīk atpūsties arī bez bērna? Šie ir tikai daži no pārmetumiem, kurus mammas mēdz adresēt sev. Bet arī tas vēl nav viss – raidījumā būs sižetu sēriju jeb mini seriāls Bērnu dārzs. Tajā varēs sekot līdzi vienam mazam bērndārzniekam, kas ļaus saprastu, kā bērns iejūtas jaunajā dzīvē, un, kā vecāki var palīdzēt vieglāk pieņemt pārmaiņas.

Satieciet raidījuma Māmiņu klubs jaunās vadītājas 2.septembra rītā un turpmāk ik svētdienu 8:50 TV3!

Prieks kopā būt!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu