Lapsa, mīļais draugs un mikslis LNT brīvdienu rītos!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

LNT ekrānos brīvdienu rītos atgriežas iemīļotie raidījumi «Lapsa virtuvē», kuru vada sievišķīgā un valdzinošā Liene Tomsone, «Mans mīļais draugs» ar Vitu Balčunaiti, kā arī turpināsies gastronomisko sarunu raidījums «Rīta mikslis». Baudiet brīvdienu rītus ar gardēžu un dzīvnieku mīļu raidījumiem no 1.septembra ik sestdienu un svētdienu LNT kanālā.

Tuvojoties septembrim, pamazām pie skatītājiem ekrānos atgriežas iemīļotie raidījumi, un ir laiks atklāt brīvdienu rītu piedāvājumu jaunajā sezonā. Ik svētdienas rītu 10:00 modinās gardēžu raidījums «Lapsa virtuvē», kuru turpinās vadīt sievišķīgā Liene Tomsone. Viņa vasaras laikā smēlusies interesantas un pikantas receptes, ar kurām valdzināt skatītājus. Arī jaunajā sezonā būs sagaidāmi īsti kulinārijas šedevri, kuri tiks ietērpti izsmalcinātā veidolā. Pirmajā jaunās sezonas raidījumā varēs vērot, kā top leģendām apvītā Pavlovas kūka, kas no ārpuses ir tik trausla, bet no iekšpuses maiga un mīksta. Tiks gatavots arī gaileņu žuljēns kartupeļu trauciņā un neiedomājami gardas reņģu kotletītes. Par to, ka L.Tomsone prot lieliski gatavot, skatītāji pārliecinājušies vairākkārtīgi - viņas mierīgā daba, radošais gars un dzirksteļojošā āriene uzbur pacilājošu sajūtu gluži kā svētkos! Un katram gatavotajam un pasniegtajam ēdienam piemīt sava odziņa.

Liene Tomsone, "Lapsa virtuvē" vadītāja
Liene Tomsone, "Lapsa virtuvē" vadītāja Foto: LNT

Vasaras aktīvā atpūta

Raidījuma vadītāja L.Tomsone vasaru aizvadījusi dažādās nodarbēs - lielu daļu laika aizņēmis darbs, tomēr visam pa vidu atlicināts arī mirklis atpūtai. Viņa pabijusi gan Labas dabas nometnē, kur kopā ar jauniešiem gatavota bagātīga krāsaina pasta, gan piedalījusies dažādos labdarības pasākumos. Īpašu vārda dienas dāvanu viņa bija sarūpējusi meitiņai - abas kopā aizceļoja uz Igaunijas zinātnes muzeju. Bet lielākās pārmaiņas vasarā viņa sarūpējusi pati sev, iegādājoties turpat kaimiņos esošo māju, kurai ar draugu palīdzību jau nokrāsotas sienas. Jā, tieši tik dažāda un iedvesmojoša ir raidījuma Lapsa virtuvē vadītāja L.Tomsone!

Padomi ķepaiņiem un astaiņiem

Svētdienas rītos pie skatītājiem atgriežas iemīļotais raidījums «Mans mīļais draugs», kuru arī šajā sezonā vadīs atraktīvā Vita Baļčunaite. Vēl vairāk praktisku padomu par dzīvnieku barošanu un kopšanu, kā arī interesantas intervijas ar Latvijā populāriem dzīvnieku mīļiem ir sagaidāmas raidījuma «Mans mīļais draugs» jaunajā sezonā. Sirsnīgi ķepaiņu un astaiņu likteņu stāsti būs saistoši ikvienam dzīvnieku mīlim. Gaidāmas sarunas ar cilvēkiem, kuriem mājās nav dzīvnieka, tomēr viņi ir dzīvnieku mīļotāji, palīdzot patversmei vai filmējot zvērus. Kā piemērs ir minams režisors Jānis Streičs. Iecerēts ciemoties arī pie citiem spilgtiem varoņiem, piemēram, sportistiem, zinātniekiem un rakstniekiem.

Raidījuma «Mans mīļais draugs» sadaļā Dzīves skolā būs vairākas jaunas rubrikas - Varoņstāsti, Meistarklase, Dari pats un Atbilžu rubrika. Rubrikā Varoņstāsti būs personiski stāsti par īpašiem dzīvniekiem, piemēram, papagaili, kas atdarina mobilā telefona skaņas vai zirgu, kas ārstē slimus bērnus. Meistarklases rubrikā notiks praktiskas pamācības un demonstrācija, kā dzīvniekam iemācīt ko konkrētu. Dari pats rubrikā kopā ar speciālistu soli pa solim tiks īstenots kāds projekts, ierīkots akvārijs vai taisīts putnu būris. Atbilžu rubrika - reizi mēnesī tiks apkopoti skatītāju jautājumi un īsā veidā sniegtas atbildes uz tiem, ar speciālistu komentāriem. Protams, joprojām paliks spēkā veterinārijas rubrika, kur tiks sniegti konkrēti kopšanas padomus, kā arī būs sižeti par dzīvnieku psiholoģiju.

Gastronomiskās sarunas

Raidījums «Rīta mikslis» ir pirmais LNT gastronomisko sarunu raidījums, kuram šobrīd ir teju 15 gadi. To kopš pirmsākumiem vada Egīls Zariņš, kurš kopā ar kādu sabiedrībā populāru cilvēku gatavo viņa iecienītāko ēdiena recepti. Rīta mikslis ļauj skatītājiem sajust, kā patīkamā gaisotnē ar rāmām un interesantām sarunām top gardi ēdieni. Slavenību sarunas par dzīvi un ikdienišķām lietām un norisēm arī turpmāk varēsiet vērot sestdienu rītos Rīta mikslī!

Brīvdienu rītu iemīļotie raidījumi LNT kanālā ar jaunām sezonām atgriežas 1.septembrī!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu