Boldvins ietvīto savu kāzu foto (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Aleks Boldvins, kurš nesen par sievu Ņujorkā apņēma jogas treneri Hilariju Tomasu, mikroblogošanas vietnē «Twitter» publicējis foto, kurā redzama līgavas skaistā kleita!

Seriāla «30 Rock» aktieris pēc kāzām tika publicēja laulību gredzena fotogrāfiju mikroblogošanas vietnē «Twitter», tomēr laikam nenocietās, saviem faniem neatrādot arī līgavas karalisko tērpu!

54 gadus vecais Boldvins un 28 gadus vecā Tomasa jau aprīlī paziņoja par saderināšanos.

«Hilarija Tomasa un Aleks Boldvins šovakar apprecējās vecajā Svētā Patrika katedrālē Ņujorkā. Notikumu vēroja viņu ģimenes un draugi, un, dodoties uz ceremoniju, Aleks saņēma apsveikumus no labvēlīgajiem faniem,» teikts aktiera pārstāvja sestdien publicētajā paziņojumā.

Boldvins bija precējies ar amerikāņu aktrisi un modeli Kimu Beisingeri, taču laulība izjuka 2002.gadā. Boldvina un Beisingeres meita Airlenda bija ieradusies tēva otrajā kāzu ceremonijā.

Foto: AP/Scanpix
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu