Zigmars Liepiņš svin Liepājā (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar koncertu «Atgriešanās» komponists Zigmars Liepiņš šovakar, 19. augustā LOC Arēnā svinēs savu 60 gadu jubileju, informē pasākuma organizētājs Juris Millers.

Šī būs unikāla iespēja uz vienas skatuves redzēt un dzirdēt populārākās Latvijas estrādes leģendas un jaunās paaudzes dziedātājus, jo koncertā piedalīsies Mirdza Zīvere, Imants Vanzovičs, Igo, Niks Matvejevs, Aivars Brīze, Fredis, Ufo, Dons, Ieva Kerēvica, Zane Dombrovska, Ginta Krievkalne, kā arī Kristapa Krievkalna mūziķu grupa Zigmara Liepiņa vadībā.

Koncertā skanēs tautā labi zināmie Zigmara Liepiņa hiti, kā arī populārākās komponista dziesmas no muzikālās izrādes «Vadonis», drāmas «Adata», operas «Parīzes Dievmātes katedrāle», kā arī rokoperas «Lāčplēsis».

Biļetes uz koncertu šobrīd nopērkamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv , to cenas iepriekšpārdošanā – no 5 līdz 15 latiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu