Stallones māte šokē Holivudu (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Holivudas aktiera Silvestra Stallones māte - 90 gadu vecā aktrise un astroloģe Džekija Stallone - pārsteidza visus, kuri bija ieradušies uz filmas «Neiznīcināmie 2» pirmizrādi: dāma acīmredzami bija pārcentusies ar plastiskajām operācijām...

Šajās dienās Losandželosā notika ilgi gaidītās Stallones filmas «Neiznīcināmie 2» pirmizrāde, kur parādījās Holivudas zvaigznes: Stallone ar ģimeni, nenovecojošais Čaks Noriss, «terminators» Arnolds Švarcenegers, vienmēr jaunais Žans Klos van Damme, Dolfs Lundgrēns u.c.

Taču visu publikas uzmanību viennozīmīgi saistīja Stallones māte Džekija, kura savos 90 gados izskatās krietni vien jaunāka par dēlu. Iemesls šādam izskatam ir neskaitāmās plastiskās operācijas, kas pēc šokētās publikas un klusēt nespējošo žurnālistu domām, krietni pabojājušas Džekijas neparasto skaistumu.

Kā vienbalsīgi vēstīja ārzemju prese, misis Stallone esot izskatījusies kā silikona mūmija: neskaitāmo ādas savilkšanas operāciju dēļ viņas acis kļuvušas krietni šaurākas, bet uzpūstās lūpas atgādina pelmeņus. Turklāt Džekija ģērbjas absolūti neatbilstoši savam vecumam: filmas pirmizrādē viņa ieradās īsos svārkos (lai gan viņas kājas varētu apskaust pat trīsdesmitgadīgas sievietes) un melnā blūzē ar nepieklājīgi dziļu dekoltē. Krāšņo bildi «papildināja» augstpapēžu «basenes» un spilgta somiņa.

Jāpiebilst, ka Silvestrs, acīmredzot kautrējoties no savas māmiņas, visu pasākuma laiku pat negāja viņai tuvumā, bet laiku pavadīja meitu un sievas sabiedrībā. Misis Stallone gan to nepārdzīvoja: viņa smaidot pozēja fotogrāfiem, lai gan viņas mute ar iespaidīgajām lūpām vairāk atgādināja zvēra atņirdzienu.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu