Zagato pārbūvē vēl vienu BMW Z4 (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē Kalifornijā notiks Peblbīčas automobiļu konkursā-izstādē un tajā cita starpā automobiļu fanu vērtējumam tiks izlikts arī jauns BMW un Zagato sadarbības auglis.

Abas kompānijas jau gada sākumā uz BMW Z4 bāzes uzbūvēja un maijā līdzīgā konkursā-izstādē prezentēja kupeju ar slēgtu virsbūvi – BMW Zagato Coupe. Tagad publiskajā telpā izskanējusi pirmā informācija par jaunu projektu un to pavada arī viens noslēpumains attēls.

Dizaina detaļas saskatīt tajā nevar, taču var skaidri redzēt, ka tas ir auto ar salokāmu jumtu, tātad visticamāk arī uz Z4 bāzes veidots auto, bet mazākām pārmaiņām virsbūves konstrukcijā.

BMW Zagato Coupe ārējā dizainā var labi saredzēt mantojumu no Z4, taču patiesībā pilnīgi visi unikālā automobiļa virsbūves paneļi un arī priekšējie lukturi ir izgatavoti no jauna. Vislielākās izmaiņas ārējā dizainā ir redzamas aizmugurē, kur nav pilnīgi nekā kopīga ar BMW Z4 sērijveida modeli.

Tehniskā ziņā gan Zagato Coupe neatšķiras no Z4 sDrive35is un ir apgādāts ar 340 zirgspēku turbomotoru.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu