Londonas olimpiādi TV skatījušies 72% Latvijas iedzīvotāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kādu no vasaras olimpisko spēļu programmām (sporta spēļu pārraides, dienasgrāmatas, olimpiskās ziņas un citas pārraides) un to atkārtojumus kanālos LTV1 un LTV7, laikā no 27.jūlija līdz 12.augustam kopā redzējuši (reach) 71,9 % jeb 1 miljons un 459,3 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem, informē TNS pārstāve Laura Vendele

Vasaras olimpisko spēļu atklāšanu Londonā tiešraidē kanālos LTV1 un LTV7 kopā redzējuši (reach) 20,6 % jeb 417,1 tūkstotis Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem. Savukārt olimpisko spēļu noslēguma ceremoniju kopā redzējuši (reach) 15,1 % jeb 305,6 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem.

Apkopojot datus par visām spēļu pārraidēm kanālā LTV7, skatītākais sporta veids starp vasaras olimpiādes pārraidēm bija BMX riteņbraukšana, kuru vidēji (reitings) vērojuši 5,8 % jeb 118,6 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem. Otrajā vietā - vieglatlētikas pārraides, kuras vērojuši vidēji (reitings) 3,9 % jeb 79,1 tūkstotis skatītāju. Savukārt trešajā vietā – svarcelšanas pārraides, kuras vērojuši vidēji (Reitings) 3,2 % jeb 65,8 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem.

Pludmales volejbola spēli starp Latviju un Nīderlandi, kurā Latvijas pārstāvji M. Pļaviņš un J. Šmēdiņš izcīnīja bronzas medaļu, vērojuši vidēji (reitings) 11,2 % jeb 226,7 tūkstoši TV skatītāju kanālā LTV7. Savukārt BMX riteņbraukšanas fināla sacensības, kurās M. Štrombergs izcīnīja zelta medaļu, vērojuši vidēji (reitings) 8,2 % jeb 167,2 tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu