Šonedēļ sākas Zigmara Liepiņa «Atgriešanās» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar koncertu Liepājas Olimpiskajā centrā šonedēļ sāksies komponista Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejas ieskaņas koncertturneja «Atgriešanās», kurā piedalīsies populārākie mūsdienu dziedātāji un Latvijas estrādes leģendas, informē producents Juris Millers.

«Koncertos skanēs gan pavisam jaunas dziesmas, kas ir tapušas pēdējā laikā, gan skaņdarbi, kas līdz šim koncertos nav spēlēti. Protams, neiztiksim arī bez populārākajiem un tautā zināmākajiem hitiem,» koncertu saturu nedaudz ieskicē Liepiņš.

Koncertos būs dzirdamas kompozīcijas arī no populārākajiem uzvedumiem, kuru mūzikas autors ir Zigmars Liepiņš - rokoperas «Lāčplēsis», operas «Parīzes Dievmātes katedrāle», kinofilmas «Vajadzīga soliste!», u.c.

Koncerti «Atgriešanās» būs patiesi unikāli, jo tajos uz vienas skatuves atkal redzēsim Mirdzu Zīveri, Imantu Vanzoviču, Igo, Niku Matvejevu, Aivaru Brīzi, Fredi, Ufo, Donu, Ievu Kerēvicu, Zani Dombrovsku un Gintu Krievkalni, kā arī Kristapa Krievkalna mūziķu grupu Zigmara Liepiņa vadībā.

Jāatzīmē, ka skatītāju interese par koncertiem «Atgriešanās» ir tik liela, ka Dzintaru koncertzālē ir izsludināts papildkoncerts 24.augustā (uz koncertu 23.augustā biļetes vairs nav pieejamas), savukārt uz koncertiem Liepājas Olimpiskajā centrā 19.augustā, Valmieras Kultūras centrā 25.augustā un Krustpils Kultūras namā 26.augustā ir atlikuši pēdējie desmiti biļešu, kas nopērkami «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā - www.bilesuparadize.lv.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu