Batlers un van Damme TV3 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spriedzes pilni ceturtdienas vakari ar filmu pirmizrādēm «Likumam paklausīgs pilsonis» 23.augustā un «Ellē» 30.augustā 22:15 TV3 kanālā.

TV3 vasaras vakariem piedāvā labāko filmu izlasi, un ceturtdienām sarūpētas divas pirmizrādes. Jo īpaši ceturtdienas vakarus novērtēs stiprā dzimuma pārstāvji, bet dāmas apburs šarmantais un neatvairāmais aktieris Džerards Batlers un ne mazāk pievilcīgais Žans Klods van Damme. Šie aktieri neliks vilties pat vienaldzīgākajiem skatītājiem!

Džerards Batlers visā krāšņumā!

40 gadus vecais skotu aktieris Dž.Batlers ir atzīts par vienu no seksīgākajiem un iekārojamākajiem pasaules vīriešiem, apsteidzot tādus aktierus kā Bredu Pitu, Džoniju Depu un Džordžu Klūniju. Dž.Batlers ir neticami ātri virzījies augšup pa zvaigžņu karjeras kāpnēm. Viņš ir kļuvis gan par romantiska un visai salda pielūdzēja tipāžu, gan arī paspējis iemantot asa sižeta filmu jeb bojeviku varoņa slavu. Par to var pārliecināties filmās Geimeris, 300 spartieši un Rokenrolleris.

Džerards Batlers filmā "Likumam paklausīgs pilsonis"
Džerards Batlers filmā "Likumam paklausīgs pilsonis" Foto: publicitātes

Aukstasinīga slepkavība

Jau tuvāk aplūkojot spriedzes filmu Likumam paklausīgs pilsonis un Dž.Batlera lomu tajā – viņš atveidos Klaidu Šeltonu, kura ģimene tiek brutāli nogalināta. Vainīgie tiks notverti, taču likumsargu nolaidības dēļ tiks pieņemts lēmums konfrontēt abus slepkavībā apsūdzētos, liekot tiem liecināt vienam pret otru. To uzzinās Šeltons, taču viņam šāds plāns nebūs pa prātam. Pēc desmit gadiem vainīgajam tiks piespriests nāvessods, taču iekārtas bojājuma dēļ vainīgais netiks nogalināts, bet vien ievainots. Tikmēr otrs slepkavībā apsūdzētais noziedznieks tiks aukstasinīgi nogalināts. Prokurors būs pārliecināts, ka šajā slepkavībā vainojams Šeltons, tādēļ pieprasīs tā apcietināšanu, bet apsūdzētais pieteiks karu tiesu sistēmai un būs apņēmības pilns uzmeklēt visus, kas iesaistīti ģimenes slepkavības izmeklēšanā. Spriedzes un asu izjūtu netrūks. Novērtējiet Dž.Batleru visā viņa krāšņumā spriedzes filmā Likumam paklausīgs pilsonis 23.augusta vakarā 22:15!


Viens no Holivudas slavenākajiem un leģendārākajiem aktieriem ir Žans Klods van Damme. Viņš tiek uzskatīts par Beļģijas kultūras ikonu. Van Dammem ir karatē melnā josta, un nenoliedzami viņš ir kikboksa zvaigzne un atzīstams par daudzu jo daudzu elku, kurš guvis neskaitāmas uzvaras un godalgas. Taču ar to acīmredzot viņam nebija gana, jo 16 gadu vecumā sāka nodarboties ar ko pilnīgi pretēju – baletu, kurā trenējās vairāk nekā piecus gadus. Kā viņš pats ir atzinis, balets ir māksla un grūtākais sporta veids vienlaikus. Astoņdesmito gadu beigās un deviņdesmito gadu sākumā van Damme guva lielāko popularitāti, pateicoties tādām filmām kā Asiņainais sports (Bloodsport) un Dubultsitiens (Double Impact). Viņa augsto kaujas meistarību varēsiet novērtēt spriedzes filmā Ellē 30.augusta vakarā 22:15! Cīņa par izdzīvošanu! Spriedzes filma Ellē ir stāsts par Kailu Leblanku, kuru atveido Žans Klods van Damme. Kails ir amerikānis, kurš strādā Krievijā un atriebj savas sievas nāvi, kuru nogalinājis kāds noziedznieks. Lai notikumi filmā varētu sākt uzņemt apgriezienus, vietā pieminēt, ka noziedznieks ir atbrīvots pēc tam, kad uzpircis tiesnesi. Kails tiek arestēts un nonāk cietumā, kuru vada pretīgi virsnieki un cietuma priekšnieks, kurš pelna naudu, rīkojot cīņas un organizējot derības par uzvarētāju. Sākumā Leblanks, kuru vajā sievas tēls, neredz jēgu dzīvot, viņš pat mēģina izdarīt pašnāvību, taču ar laiku viņš kļūst par aukstu, nejūtīgu cilvēku, kurš trenējas, lai aizstāvētu sevi no cietuma grupējumiem un sargiem. Viņa apņēmība vainagojas ar iegūto cieņu no cietumnieku puses, īpaši no kameras biedra, spēcīga un noslēpumaina, kurš dokumentē visu, kas cietuma sienās notiek. Drīz vien Kails kļūst par brutālu kausli...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu