Norisināsies «Fonofest» atskaņas pasākums ar grupu «Linga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gandrīz mēnesi pēc festivāla norises, piektdien, 17.augustā plkst. 22. Cēsu Fonoklubā tiks aizvadīts «Fonofest» atskaņas pasākums ar grupu «Linga» un vairākiem dīdžejiem, informē Jānis Sildniks, festivāla «Fonofest» organizatoru pārstāvis.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šoreiz «Fonofest» organizatori mēnesi pēc festivāla izsludina vakaru, kurā aicina kopīgi atgriezties atmiņās par aizvadīto vasaras notikumu.

«Šogad veiksmīgi aizvadījām astoto Fonofest pēc kārtas, kas festivāla organizatoriem - nelielai Cēsu jauniešu un entuziastu grupai ir liels skaitlis. Ar patiesu lepnumu varam atskatīties uz paveikto, tāpēc vēlamies dalīties priekā, piektdien uz skatuves aicinot vienu no šā gada «Fonofest» atraktīvākajām grupām - Linga. Tāpat par noskaņu vakarā rūpēsies Fono DJ komanda,» pastāstīja festivāla un kluba pārstāvis Jānis Sildniks.

Atgādinām grupa «Linga» Latvijas rokmūzikas skatuvei ir pazīstama jau 24 gadus, kad to dibināja bijušais grupas «Zig Zag» līderis Gvido «Linga» un ģitārists Armands Cālītis. Deviņdesmito gadu laikā «Linga» nostiprināja savas pozīcijas kā viena no zināmākajām Latvijas rokgrupām, dziesmām «Krodziņš», «Nāc dejot», «Signe melo» un daudzām citām kļūstot plaši atpazīstamām sevišķi jauniešu vidū.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu