Parīzē tiks prezentēts Chevrolet Trax (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chevrolet

Parīzes motoršovā, kurš durvis vērs septembra beigās (29.septembrī), Chevrolet prezentēs mazās klases apvidnieku Trax, kurš patiesībā ir iepriekš atklātā Opel Mokka tuvs radinieks.

Atsaucoties uz 75 gadus ilgo pieredzi SUV automobiļu ražošanā (1935.gada Chevrolet Suburban Carryall tiek uzskatīts par šā segmenta pionieri), Chevrolet nupat piesaka pavisam jaunu šā segmenta pārstāvi - automobili Trax.

Tas ir 4248 milimetrus garš un 1776 mm plats mazās klases auto ar 2555 mm riteņu bāzi, paaugstinātu klīrensu, priekšējo vai visu riteņu piedziņu un neliela tilpuma benzīna un dīzeļdzinējiem.

Foto: Chevrolet

Automobilim sākotnēji varēs uzstādīt 1,4 litru turbo benzīna dzinēju ar 140 ZS un 200 Nm, 1,6 litru atmosfērisko motoru ar 115 ZS un 1,7 litru turbodīzeli ar 130 ZS un 300 Nm. Abus jaudīgākos motorus pēc izvēles varēs kombinēt ar pilnpiedziņas sistēmu, bet standartā uzstādīto sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu varēs aizvietot ar sešu pakāpju automātu. Neatkarīgi no motorizācijas, ja auto ir apgādāts ar manuālo pārnesumkārbu, tam degvielas taupīšanas nolūkā būs arī dzinēja start/stop sistēma.

Ja neskaita dizainu, kurš ir mazliet agresīvāks, vīrišķīgāks, Trax tādējādi maz atšķiras no Opel Mokka.

Trax nelielajā salonā vietas pietiks pieciem pieaugušajiem, bet aiz aizmugurējā sēdekļa atrodas 358 litrus liela bagāžas novietne, zem kuras grīdas ir papildu novietne dažādu sīkumu glabāšanai.

Chevrolet Trax tiks piedāvāta virkne elektronisko pasīvās un aktīvās drošības sistēmu (seši gaisa spilveni, elektroniskā stabilitātes kontrole (ESC), kalnā braukšanas asistents (HSA), saķeres kontrole (TC), ABS ar elektronisko bremžu spēka sadali, augstākiem aprīkojuma līmeņiem arī piekabes stabilitātes kontrole), kā arī pietiekami moderns izklaides aprīkojums. Piemēram, «dārgā gala» modeļiem standartā būs Chevrolet MyLink multimediju sistēma ar 7 collu skārienjutīgu ekrānu, ko var sajūgt ar viedtālruni un izmantot, piemēram, navigācijas nolūkos.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu