TV6 sezona sākas ar četriem lieliskiem jaunumiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV6

Kanāla TV6 jaunā sezona, sākot ar 27.augustu, pārsteigs ar vairākiem lieliskiem jaunumiem - raidījumu «Auto ziņas» ar Normundu Avotiņu vadītāja lomā, ekstrēmu un izaicinājumu pilnu šovu «Uz 71. ziemeļu paralēli», divtik vairāk adrenalīna un spriedzes no «Baiļu faktora», bet ar jokiem turpinās uzjautrināt «Anekdošu šovs», informē TV6 pārstāve Marta Zandersone.

Kanāla TV6 rudens sezona lieliem soļiem pietuvojusies atklāšanai! Lai drosmīgos un īstos večus kārtīgi izklaidētu, jaunajā sezonā ir sagatavots aizraujošu raidījumu un šova klāsts - bez spriedzes, ātruma un izaicinājumiem rudenī ne soli. Kopā ar TV6 uzzināsiet gan savas stiprās, gan ne tik stiprās puses un, kas zina, varbūt atklāsiet ko patiesi pārsteidzošu un jaunu par sevi. Izbaudiet un iepazīstiet jauno sezonu!

Ekstrēmu izjūtu netrūks

TV6 rudens sezona 27.augusta vakarā sāksies ar jaunu un izaicinājuma pilnu šovu «Uz 71. ziemeļu paralēli», kuru atzinīgi novērtēs ekstrēmu izjūtu cienītāji. Jaunais šovs ar astoņām elpu aizraujošām un piedzīvojumu pilnām sērijām būs pavisam jauns un Latvijā vēl neredzēts, tajā piedalīsies desmit slavenības. Katru nedēļu dalībnieki tiks sadalīti divās komandās, kurām būs jāievēro stingri noteikumi, un komandas tiks ierauta izaicinājumos aiz Arktikas polārā loka.

Abas komandas vairāk par visu cīnīsies, lai nokļūtu kontinentālās Eiropas ziemeļu daļā

un sajustu temperatūras krišanos. Veicot šo garo ceļu, šova dalībnieki jeb sabiedrībā zināmās personības gūs neiedomājamu pieredzi, jo piedzīvojumi mīsies ar briesmām un izklaidi.

Taču vislielākais pārbaudījums būs pārciest ekstrēmos apstākļus – būs jāpārpeld ne vien aizsaluši fjordi, bet arī jāpārcieš piecu stundu gara smaiļošana, kā arī jānolaižas ar izpletni uz sniegotajiem kalniem un jāienirst ledus jūrā. Jautāsiet, kāpēc nosaukums «Uz 71. ziemeļu paralēli»?! Tas ir platums no vistālākās kontinentālās Eiropas ziemeļu daļas līdz ziemeļpolam. Kā šova dalībnieki tiks galā ar pārbaudījumiem, redzēsiet šovā no 27. augusta ik pirmdienu plkst. 21.

Nosaki savu baiļu faktoru

Rudens jaunumu birumam pievienojas neatkārtojamais un ekstrēmākais no šoviem - «Baiļu faktors» ar astoto, vēl neredzēto sezonu. Realitātes šovs ir fizisko spēku izaicinājums, un tajā jāpārvar ne vien bailes un riebums, bet arī panika un izmisums, kas lavierē uz briesmu robežas. Fiziski un garīgi pārbaudījumi, dzīvība, kas atrodas uz naža asmens.

Noteikumi ir nežēlīgi un nepielūdzami, un dalībnieks, kurš ir nobijies no uzdevuma izpildes

vai arī to neizpilda, tiek izslēgts no spēles. Bet tas, kurš veiksmīgi izpilda uzdevumu, ir par vienu soli tuvāk galvenajai balvai - 50 000 ASV dolāriem. Jau no 29. augusta plkst. 21 TV6 skatītāju sirds sāks pukstēt straujāk, jo tiks rādītas šokējošā realitātes šova jaunās sērijas.

Vairāk jautrības. Vairāk smieklu!

«Anekdošu šovs» atgriežas TV6 kanālā ar vēl pikantākiem jokiem! Ar skatītājiem jokosies, un viņus smīdinās izcilais aktieris Jānis Reinis, kuram, protams, pievienosies plašs aktieru loks. Visu vasaru režisors Armands Ekštets un radošā komanda nodevusies filmēšanai dažādos apstākļos - gan autoservisā, gan rūpnīcu korpusu graustos, gan slimnīcā un policijas iecirknī.

Foto: Publicitātes foto / TV6

Režisors dalās ar vienu no filmēšanas laukuma amizantajām situācijām: «Aktieris Enriko Avots, kurš bija paspējis filmēšanas laukumā iejusties mafijas krusttēva lomā, ieraudzīja, ka viņam strauji tuvojas kundze ar nopietnu bulterjeru pavadā. Kundze, neko ļaunu nedomādama, bija devusies izvest savu draugu pastaigā. Arī Enriko, neko ļaunu nedomādams, pamāja kundzei ar roku, it kā gribēdams ar žestu teikt: «Nāciet droši, mēs vēl nefilmējam!» Kad kundze pamanīja stāvam sev pretim draudīgi nopietnus vīrus, viņas reakcija bija ļoti racionāla. Kundze strauji apsviedās apkārt, teikdama savam mīlulim: «Tobi, šeit ne... iesim mājās. Ir jau vēls!» Vairāk joku un amizantas etīdes varēs redzēt no 30.augusta ceturtdienu vakaros plkst. 21 «Anekdošu šovā».

Viss par un ap auto

TV6 kanāla jaunā sezona pie skatītājiem atgriežas ar īpaši patīkamu jaunumu auto cienītājiem. Raidījums «Auto ziņas» šajā rudenī svinēs 10 gadu atrašanos televīzijas ekrānos, un septembra sākumā gaidāma 500. sērija. «Zīmīgi, ka savu dzīvi TV6 kanālā «Auto ziņas» sāk ar 500.jubilejas raidījumu. Šā gada augustā Somijā notika 500. pasaules čempionāta posms rallijā. WRC bija nepieciešami 39 gadi, lai tiktu tik tālu, un raidījuma vadītājam tas būtu prasījis visu līdzšinējo mūžu, jo 1973. ir viņa dzimšanas gads.

«Auto ziņām» bija vajadzīgi tikai desmit gadi, kuros mainījies gan pats raidījums, gan tā veidotāji,» stāsta raidījuma vadītājs Normunds Avotiņš. «Automobiļu pasaule nepavisam nav tāda, kāda bija, kad tikko sākām, – nemaz nerunājot par Latvijas auto tirgu.

Kad šķiet, ka viss jau pateikts un visi auto izgudroti, pienāk kārtējais motoršovs, un še – viss sagriežas kājām gaisā!

Mums pietiks materiāla vēl 500 raidījumiem,» apgalvo Avotiņš.

Desmit gadu pastāvēšanas vēsturē «Auto ziņās» testēti vairāki simti vieglo automobiļu modeļu, turklāt bieži tas ir pirmais Latvijas skatītājam pieejamais ekspertu ieskats jaunpienācēja uzbūvē. Raidījumā atspoguļotas arī sporta pasaules aktualitātes, tai skaitā norises dažādos autorallija čempionātos, autošosejā; raidījums seko līdzi norisēm autovadītāju vidē, apskatot un analizējot izmaiņas un problēmas, piemēram, degvielas cenu celšanos vai elektromobiļu ieviešanas grūtības. Tāpat raidījuma veidotāji viesojas arī lielākās starptautiskās auto izstādēs un šovos Ženēvā, Frankfurtē, Parīzē un Tokijā, lai informētu skatītājus par jaunumiem auto industrijā. Nenokavējiet satikšanos ar Normundu Avotiņu un «Auto Ziņām» TV6 kanālā 1.septembrī plkst. 21.30!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu