Šonedēļ baudīsim testosteronu parādi «Neiznīcināmie 2» (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinofanu, karsēju un vienkārši skatītāju atzinību jau guvušo kinoblogeru (kinokults.lv, kinocast.lv, nofilmēts.lv, kinoteikumi.lv un kinommovies.com) seansu tradīciju turpinām ar, iespējams, visu laiku maskulīnāko filmu. Testosterona parāde «Neiznīcināmie 2» («Expandables 2»), pateicoties iesaistītajām personībām, ir vismaz divas reizes jaudīgāka par pirmo daļu!

Sižetam šajā gadījumā nav nekādas nozīmes, jo atkal kaut kur ir problēmas un kādam tās ir jārisina – tā vietā labāk vienkārši nosaukt filmā iesaistītos «aktierus» (patiesībā – žanra ikonas!), kas ir jebkura 1980. gadu grāvējfilmu fana slapjais sapnis: Silvestrs Stalone, Džeisons Stethems, Brūss Viliss, Arnolds Švarcenegers, Žans Klods van Damme, Dolfs Lundgrēns, Džets Lī, Skots Adkinss un

pat Teksasas reindžers Čaks Noriss atgriezās no trimdas, lai jaunajai paaudzei demonstrētu, kā lietas kārtojamas!
Aktieru komanda filmā «Neiznīcināmie 2»
Aktieru komanda filmā «Neiznīcināmie 2» Foto: publicitātes

Režisoram Saimonam Vestam jau ir pieredze brutālas aktieru komandas savaldīšanā – tieši viņa vadībā tapa viens no 1990. gadu labākajiem grāvējiem, «Con Air» (par pārējiem viņa darbiem uz brīdi aizmirsīsim)!

Sekojot filmas idejai, arī kinoblogeru seansu gribam pacelt jaunā līmenī – līdzās jau ierastajai prezentācijai pirms filmas (arī tā šoreiz būs īpaša) piedāvāsim aktivitātes arī pirms filmas, k/t vestibilā – kā minimums būs iespējams nofotografēties un paspīdēt sociālajos tīklos kopā ar filmas galvenajiem varoņiem, bet visus pārsteigumus pietaupīsim pirmizrādes dienai. Starp citu, par pēdējo – arī šī būs tā reize, kad skatīsimies filmu, iespējams, pirmie pasaulē!

Vieta un laiks: šā gada 16. augusts, k/t Kino Citadele! Precīzs laiks (orientējamies uz 18-19), kā arī zāle, kur notiks seanss, un saite uz biļešu iegādi, tiks paziņoti 6. augustā!

Biļeti uz īpašo seansu var iegādāties šeit

NB! Filma nav ieteicama maziem bērniem, lieliem muļķiem, vājsirdīgajiem un memmesdēliņiem, kā arī «Krēslas» filmu faniem. Visi pārējie - laipni aicināti!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu