Uzņēmējs Koziols drīzumā kļūs par ceturtā bērna tēti (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Miljonārs Viesturs Koziols (48) drīzumā kļūs par ceturtā bērniņa tēti. Viņa pievilcīgā draudzene un abu kopīgā dēlēna Kristofera (2) māmiņa Zane Apsīte ir otrā bērniņa gaidībās.

Dzīvesstila portāls «Sejas» Viesturu Koziolu un viņa simpātisko draudzeni Zani Apsīti sastapa tirdzniecības centrā «Spice», kur abi iepirkās. Koziola ģimenes automašīnu «Range Rover» šoreiz vadīja Zane.

Jaunās sievietes auguma aprises liecina, ka drīzumā Zane kļūs par māmiņu otrajam bērniņam. Zanes un Viestura ģimenē jau aug abu kopīgais dēlēns Kristofers.

Turklāt Viesturs sociālajā saziņas tīklā «Twitter» publicē dažādus ierakstus, kuros nevairās paust laimīgos mirkļus, ko piedzīvo kopā ar savu jauno ģimeni.

Savukārt laulībā ar Ādažu Brīvās Valdorfa skolas valdes priekšsēdētāju Kerolu Koziolu (48) Viesturam ir divas pieaugušas meitas – Līva (24) un Ulla (20).

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu