Dienas horoskops: 9.augusts

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops: 9.augusts

AUNS Šodien svarīga būs spēja savaldīties pat brīžos, kad liksies, ka nespēj vairs turēt savas emocijas apslēptas. Centies vairāk pievērsties darba jautājumu risināšanai, nevis kārtējām attiecību scēnām.

VĒRSIS Būsi visnotaļ aktīvs, nespēsi ne mirkli nosēdēt uz vietas. Labprāt brīvos brīžus pavadīsi kopā ar līdzīgi domājošiem. Pastāv lieliskas iespējas parādīt savus talantus plašākai sabiedrībai.

DVĪŅI Šodien īsti nebūsi savā ādā. Nav izslēgts kāds konflikts ar priekšniecību. Nekādi nespēsi normāli koncentrēties tiešajiem pienākumiem, jo galvā valdīs pavisam citas domas.

VĒZIS Laba diena jaunu kontaktu veidošanai. Būsi atvērts un draudzīgs. Uz līdzcilvēkiem atstāsti sirsnīga un draudzīga cilvēka iespaidu. Attiecības ar otro pusīti būs harmoniskas.

LAUVA Būsi dāsns un izpalīdzīgs gan attiecībās ar tuviniekiem, gan ar darba kolēģiem. Esi piesardzīgs, varbūt kāds nelabvēlis nolems izmantot savā labā tavu sirsnību un uzticību pret viņu.

JAUNAVA Veiksmīga diena, sevišķi tām Jaunavām, kas darbojas skaistumkopšanā. Vari uzstāties plašākas auditorijas priekšā. Kāds zīmes pārstāvis aktīvi iesaistīties dažādos kultūras pasākumos, to veidošanā.

SVARI Ja esi noskumis, vairāk laika pavadi līdzās sev tuvākajiem cilvēkiem. Sirdī brīvie Svari tieksies pēc kaislīgiem piedzīvojumiem, kā darbā, tā arī ārpus tā. Jutīsies kā īsts iekarotājs.

SKORPIONS Tieksies pēc atzinības. Pastāv lieliskas iespējas uzlabot karjeras stāvokli. Kāds Skorpions nolems, ka ir pienācis laiks veidot pašam savu privāto biznesu, lai kļūtu par līderi un bosu.

STRĒLNIEKS Šodien priekšplānā izvirzīsies privātas dabas jautājumi. Nav izslēgts, ka nolemsi paņemt brīvdienu, lai pēc iespējas vairāk laika veltītu savai otrajai pusītei un atvasītēm.

MEŽĀZIS Nav izslēgts, ka uzņemsies kārtējo reizi papildus pienākumus, lai pierādītu uz ko esi patiesi spējīgs. Vēlams pievērsties savam veselības stāvoklim, sevišķi, ja tas liek par sevi manīt.

ŪDENSVĪRS Tieksies pēc brīvības un neatkarības gan darbā, gan mājās. Nespēsi paciest ierobežojumus un pakļaušanu – tas tikai tevi aizbiedēs vēl vienu soli tālāk no visa un visiem.

ZIVIS Šodien svarīgi būs visam pieiet ar nelielu humora izjūtu un sapratni. Nebūtu vēlams iesaistīties strīdos, konfliktu situācijās, sevišķi jau ar vistuvākajiem līdzcilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu