Lietuvas basketbolisti 1/4 finālā zaudē Krievijai (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Londonas olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā trešdien piedzīvoja Lietuvas basketbola valstsvienība, kas ar 74:83 atzina Krievijas izlases pārākumu.

(Papildināts viss teksts.)

Lietuvas basketbolisti iedzinēju lomā atradās spēles lielāko daļu. Cerības lauzt cīņas gaitu lietuviešiem pavīdēja divas minūtes līdz ceturtās ceturtdaļas beigām, kad rezultāts bija 74:69 Krievijas izlases labā, tomēr atlikušajā laikā Lietuvai neizdevās pietuvoties rezultātā un uzvaru ar 83:74 svinēja Krievijas komanda.

Uzvarētāju rindās par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Timofejs Mozgovs, kurš guva 17 punktus, bet Viktors Hrjapa pievienoja 12 punktus un veica 8 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Lietuvas labā 19 gūti punkti Rimantam Kaukēnam, bet Darjus Songaila izcēlās ar 15 punktiem.

Apakšgrupu turnīrā Lietuva ieņēma ceturto vietu, bet Krievija uzvarēja savā grupā.

Pusfinālā Krievija tiksies ar Spānijas izlasi, kas ceturtdaļfinālā trešdien ar 66:59 (17:22, 17:15, 17:16, 15:6) pieveica Francijas basketbolistus.

Nepilnas septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām Francijai bija trīs punktu pārsvars (57:54), tomēr turpinājumā spāņi veica izrāvienu 12:0 un izcīnīja uzvaru.

Jāpiebilst, ka jau pašās spēles beigās starp abu komandu spēlētājiem izcēlās asumi - spilgtākais no tiem bija Nikolā Batuma sitiens pa vēderu Spānijas izlases kapteinim Huanam Karlosam Navarro.

Aizvadītajā cīņā rezultatīvākais Spānijas valstsvienībā ar 14 gūtajiem punktiem bija Marks Gasols, kurš izcīnīja arī astoņas atlēkušās bumbas, bet Navarro iekrāja 12 punktus. Tikmēr Francijas izlases rindās pa 15 punktiem guva Tonijs Pārkers un Borī Djā.

Pārējos ceturtdaļfināla dueļos trešdien zvaigžņotā ASV komanda spēlēs pret Austrāliju, bet Argentīna samēros spēkus ar Brazīlijas izlasi.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu