Izcīnīts Ceļojošais auto klubu kauss 2012 (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad CelicaClub Latvija aizsāka jaunu tradīciju Latvijas auto klubu pasaulē – cīņu par Ceļojošo Sporta spēļu kausu. Galvenais pasākuma mērķis ir katru gadu apvienot auto klubus kopīgā sporta un atpūtas pasākumā, veicinot savstarpēju komunikāciju un sadarbību.

4.augusta rītā seši aktīvākie Latvijas auto klubi pulcējās Ķeguma novada «Zarumos». Pirmā ieradās Mercedes-Benz un BabeRacing apvienotā komanda, kam sekoja BMW E46, BMW E36, Latvijas Mazda klubs, Latvijas Honda Prelude klubs un JDM.lv komandas dalībnieki.

Sacensības tika atklātas ar visiem kopīgu rīta rosmi uzmundrinošas mūzikas pavadībā, lai dalībnieki uzņemtu pozitīvisma lādiņu 10 stundas ilgajai cīņai par uzvaru. Turpinājumā komandas sacentās 4 klasiski improvizētās disciplīnās – volejbolā ar dvieļiem, Oranžajā basketbolā, futbolā ar regbija bumbu un Rubbers slapjajā tautas bumbā, kā arī četrās dažādās stafetēs, kuru veiksmīgai izpildei auto klubiem bija jābūt ne tikai pietiekami ātriem, fiziski izturīgiem un radošiem, bet arī sadarboties spējīgiem un psiholoģiski noturīgiem.

Pēdējais komandu uzdevums bija iepriekš sagatavots mājasdarbs, kura laikā sporta spēļu dalībniekiem bija iespēja demonstrēt iepriekš sagatavotu priekšnesumu par savu auto klubu. Šeit nepārspējami un ļoti pārliecinoši uzvaras laurus plūca BMW E36 autoklubs.

CelicaClub Latvija sadarbībā ar pasākuma atbalstītājiem bija parūpējušies par ļoti iespaidīgu balvu fondu. Sporta spēļu disciplīnu uzvarētāji ieguva – Gros Auto dāvanu kartes 100 Ls, 75 Ls un 50 Ls vērtībā, bezmaksas boulinga un biljarda spēles no FantasyPark, īpaši noderīgus komplektus un dāvanas no Rubbers, bezmaksas auto salona ķīmiskās tīrīšanas, savirzes regulēšanas un dāvanu kartes no Oranž Garaž, sporta kluba CityFitness bezmaksas apmeklējumus, BTA klientu lojalitātes kartes un veicināšanas balvas no šūšanas darbnīcas «Zarumi». Dzeramo ūdeni visas dienas garumā nodrošināja «Lāsīte», savukārt apbalvojuma medaļas nodrošināja reklāmas kompānija Abi2.

Ļoti spraigā cīņā visas dienas garumā ar tikai viena punkta pārsvaru 1.vietu un Ceļojošo auto klubu kausu 2012.gadā ieguva Latvijas Honda Prelude klubs, aiz sevis atstājot BMW E36 auto entuziastus. Savukārt 3.vietu izcīnīja JDM.lv komanda.

Pasākuma noslēgumā visus pārsteidza talantīgā Okartes skatuves dalībniece Anita Intaite jeb Košā, kas bija tērpusies spilgti rozā CelicaClub Latvija kreklā un priecēja sporta spēļu dalībniekus ar savu uzstāšanos.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu