Inese Galante uzstāsies «Origo Summer Stage» (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

11.augustā no plkst.17, ieskandinot starptautisko festivālu «Summertime - aicina Inese Galante», uz «Origo Summer Stage» pie tirdzniecības centra «Origo» uzstāsies festivāla patronese un operdziedātāja Inese Galante.

Galantei uz skatuves pievienosies arī mecosoprāns Irina Dolženko, bass Anatolijs Safiuļins, koncertmeistare Inna Davidova un festivāla jaunie dalībnieki, informēja tirdzniecības centra «Origo» sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne.

Katru gadu, neraugoties uz aizņemtību, Galante atgriežas Rīgā, lai sniegtu neaizmirstamus koncertus.

Ikviena viņas uzstāšanās kļūst par notikumu pilsētas mūzikas dzīvē,

un visas biļetes tiek izpārdotas jau priekšlaikus.

«Man ir prieks jau tradicionāli sveikt pie mums tādas augstas klases māksliniekus, kādi ir visi šie lieliskie mūziķi, kuri uz «Origo Summer Stage» skatuves priecēs pilsētas iedzīvotājus un viesus. Šāda līmeņa mākslinieki bezmaksas koncertos ir redzami reti, tāpēc centāmies šādu iespēju pie tirdzniecības centra «Origo» nodrošināt arī šogad,» pauda tirdzniecības centra «Origo» vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

Jau ziņots, ka festivāls «Summertime - aicina Inese Galante» Jūrmalā notiks no 12. līdz 17. augustam. Festivāls saviem klausītājiem nedēļas garumā piedāvās interesantu, pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem pilnu koncertprogrammu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu