Homo Alibi: recycled aicina radošās pārstrādes darbnīcās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Starptautiskais teātra festivāls Homo Alibi: recycled, kas notiks no 28. augusta līdz 1. septembrim Tabakas fabrikā Miera ielā 58 un pievērsīsies otrreizējās pārstrādes fenomenam mākslā un sadzīvē, līdzās izrāžu programmai piedāvās vairākas radošās darbnīcas visplašākajam interesentu lokam.

Leļļu un objektu teātra umka.lv dibinātāji un aktieri Andris Kalnozols, Gints Širmelis-Širmanis un Armands Berģis aicinās uz aizraujošu rotaļlietu animēšanas meistarklasi, kurā mācīs atkal paskatīties uz savām rotaļlietām kā uz dzīvām būtnēm, tikai šoreiz - pieaugušo acīm un aktuālu sabiedrisku un politisku notikumu kontekstā.

Darbnīcas noslēgumā taps neliela izrāde, kurā savas jauniegūtās prasmes demonstrēs visi tās dalībnieki.

Radošās kartogrāfijas darbnīcas dalībnieki kopā ar mākslinieci Izoldi Cēsnieci veidos «reciklēto sapņu» pasaules karti ar pilīm, būdiņām un tikai katalogos redzētiem eiroremontiem flīzētos okeānu krastos.

Foto: publicitātes

Sadarbībā ar homo ecos: un Zaļo punktu notiks multiplikācijas īsfilmu darbnīca bērniem un pieaugušajiem, kurā no dažādiem dabiskiem materiāliem un sadzīvē vairs nederīgiem priekšmetiem kopā ar profesionāliem animatoriem tiks veidotas animācijas filmiņas. Vienu dienu būs iespējams piedalīties arī papīra pārstrādes darbnīcā kopā ar Līgatnes Papīra speciālistiem.

Visas darbnīcas ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu