Sanita Kubliņa saņem saderināšanās gredzenu ar briljantu (51)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personiskā arhīva, Santa Sergejeva/sejas.lv

Skaistumkaraliene un šova «Latvijas princese» otrās sezonas fināliste Sanita Kubliņa saderinājusies ar dēliņa Dominika tēti, populāro dīdžeju Gustavito jeb Gustavu Vītoliņu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas», daloties priekā par jauko notikumu, Sanita Kubliņa neslēpj, ka joprojām lidinās pāris metrus virs zemes. «Tas tik tiešām bija negaidīts un patīkams pārsteigums,» piebilst Sanita. Viņas pirkstā jau pāris dienas mirdz saderināšanās gredzens ar briljantiņu.

Sanitas ikdiena šobrīd pakārtota māmiņas rūpēm, jo viņas dzīvesbiedrs un dēliņa tētis dīdžejs Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš šobrīd ir ģimenes apgādnieks un aizņemts ar darbiem.

Sanita un Gustavs iepazinās aptuveni pirms pieciem gadiem, un kopš kopīgajām Ziemassvētku svinībām abi ir nešķirami. Pērnā gada 16. oktobra agrā rītā Sanita un Gustavs Rīgas dzemdību namā sagaidīja pasaulē nākam savu pirmdzimto dēliņu, kuram vecāki deva vārdu Dominiks.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu