Olbārns: «Blur» labprāt rakstītu mūziku filmai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Pazīstamās britu grupas «Blur» līderis, kā arī viens no šobrīd aizņemtākajiem cilvēkiem mūzikas industrijā, Deimons Olbārns vietējiem medijiem atzinis, ka grupa labprāt ierakstītu vēl vienu albumu.

Pēc triumfālās atkalapvienošanās 2009. gadā leģendārā britpopa grupa ir izdevusi trīs jaunas dziesmas, saņēmusi balvu par ieguldījumu britu mūzikā un izpelnījusies iespēju uzstāties Londonas Olimpisko spēļu noslēguma koncertā Haidparkā.

2.jūlijā «Blur» laida klajā divas jaunas dziesmas - «Under The Westway», kā arī «The Puritan», kas seko pirms diviem gadiem izdotajam singlam «Fool's Day». Grupas mūziķi, flirtējot ar medijiem, atzinuši - kas zina, varbūt Haidparks būs viņu pēdējā uzstāšanās.

Tomēr intervijā tabloīdam «The Sun» grupas vokālists Deimons Olbārns, kurš iesaistījies daudzos citos mūzikas projektos, devis mājienu, ka vēl labprāt darbotos kopā ar saviem grupas biedriem un ierakstītu albumu, taču ar noteikumu, ja tas būtu skaņu celiņš kādai filmai.

Pēdējās nedēļas laikā «Blur» ir devusies nelielā tūrē pa dzimto Lielbritāniju, bet viņu uznāciens Olimpisko spēļu noslēguma pasākumā paredzēts 12.augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu