«Prāta vētra» trijos koncertos pulcējusi jau 23 000 klausītāju (30)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Līdzšinējos trīs «Prāta vētras» jaunās koncerttūres «Vēl viena klusā daba» koncertus apmeklējuši jau 23 000 klausītāju, vēstīja grupas preses pārstāve Guna Zučika. Kā pirmie grupas jaunās koncerttūres programmu varēja baudīt Jelgavas iedzīvotāji un viesi, savukārt aizvadītajā nedēļas nogalē grupa klausītājus priecēja Ventspilī un Saldū.

Grupas dalībnieki jūtas gandarīti par tūres norisi un ir pateicīgi Jelgavas, Ventspils un Saldus pilsētām par silto uzņemšanu un atbalstu koncertu sarīkošanā. Lai arī koncertu programma ir nemainīga, katrs nākamais koncerts atšķiras no iepriekšējā. Piemēram, Ventspilī koncerta beigās uznākušais lietus bija īstais fons, lai visi kopā nodziedātu «Lidmašīnas», savukārt, Saldū īpaši emocionāls uz gleznaino debesu fona izvērtās Renāra Kaupera un Evijas Smagares duets «Nākamā nodaļa», minēja Zučika.

Šonedēļ «Vēl viena klusā daba» koncerttūre turpināsies ar koncertiem 10.augustā Valmierā, Pauku priedēs, un 12.augustā Preiļos, pilsētas stadionā.

«Prāta vētras» koncerttūres noslēgums būs 17.augustā Rīgā, Skonto stadionā, kur pulcēsies vairāk nekā 25 000 skatītāju. Rīgas koncertu ar savu klātbūtni pagodinās arī eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga, kā arī Valsts prezidenta Andra Bērziņa ģimene, norādīja grupas pārstāve.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz grupas koncertiem nopērkamas «www.eKase.lv», tirdzniecības centrā «Spice» un pilsētu kultūras centros.

Katram, kurš ir iegādājies biļetes uz kādu no koncerttūres «Vēl viena klusā daba» koncertiem, ir iespēja būt vienam no 20 dejotājiem, kuri pievienosies uz skatuves «Prāta vētrai», lai veidotu kopīgu priekšnesumu vienai no koncerta dziesmām. Pirmajiem divdesmit katra koncerta apmeklētājiem, kuri savu vēlmi kāpt uz skatuves līdzās grupai, norādot koncertu, uz kuru iegādātas biļetes, izteiks, rakstot uz «info@brainstorm.lv», tiks nosūtīta detalizēta informācija. Uz Rīgas koncertu maksimālais dejotāju skaits jau ir pieteicies, savukārt uz Valmieru un Preiļiem vēl ir šāda iespēja.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu