Austrālijas basketbolisti izrauj uzvaru pār Krieviju (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Londonas olimpisko spēļu basketbola turnīrā uzvaru saspringtā cīņā B grupā pirmdien izcīnīja Austrālijas valstsvienība, kas ar 82:80 mača galotnē izrāva uzvaru pār apakšgrupas līderi Krieviju.

Vēl 4,1 sekundi līdz ceturtās ceturtdaļas beigām Krievijas izlase atradās vadībā ar 80:79, bet līdz ar beigu signālu trīspunktu metienu realizēja Patriks Milss, atnesot uzvaru Austrālijas basketbolistiem.

Austrālija - Krievija 82:80 (29:20, 17:25, 23:19, 13:16)

Uzvarētāju rindās 20 punktus guva Džo Ingls, bet pa 13 punktiem Milsa un Deivida Andersena rēķinā, kamēr Krievijas komandā 18 punktus guva Aleksandrs Kauns, kurš bija savas izlases rezultatīvākais spēlētājs.

B grupas kopvērtējumā pēc aizvadītām piecām spēlēm Krievija ar 9 punktiem saglabāja līderpozīciju, bet Austrālijai ir par punktu mazāk un otrā vieta.

Vēl šajā grupā spēlē Brazīlija, Spānija, Lielbritānija un Ķīna. Šīs komandas līdz šim aizvadījušas četras spēles no piecām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu