Vai Lopesa nolēmusi pamest draugu?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Varētu likties, ka aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa sava jaunā drauga - dejotāja Kaspera Smārta - dēļ ir kā bez prāta un visu laiku pavada kopā ar viņu. Taču Holivudā sākušas klīst baumas, ka šīm attiecībām itin drīz varētu pienākt beigas.

Dženifera un Kaspers iepazinās pērn un sāka satikties drīz pēc tam, kad dziedātāja paziņoja par šķiršanos no sava vīra Marka Antonija. Taču, kā ziņo anonīmi informācijas avoti, dīvai viņas «toyboy» sākot apnikt:

«Dženifera viņā ir sākusi vilties un kļūst visai neganta, kad abi ir kopā. Kaspers par Lopesas dzīves daļu kļuva ātri un viegli. Turklāt viņas ģimene visam seko ar lielu uzmanību.»

Tiesa, paparaci beidzamās bildes pierāda, ka viss it kā ir kārtībā: Kaspers pavada laiku ar Dženiferas bērniem un sarīko viņai romantisku pārsteigumu dzimšanas dienā (uzdāvinot kaklarotu ar kulonu lācīša izskatā un vibratoru par 14 000 USD).

Baumas par abu attiecību beigām, iespējams, parādījās arī tādēļ, ka Dženiferas draugs nesen manīts kādā eksotiskās masāžas salonā, bet pēc tam - pie striptīzkluba ieejas. Avīzēs sāka parādīties virsraksti, ka dejotājs Dženiferu nodevis, taču pāra advokāti steigšus apgalvoja, ka tie esot meli.

Pašlaik dejotājs visur pavada savu iemīļoto, tostarp arī viņas koncerttūrē. Jāpiebilst, ka Smārts ir priekšnesumu galvenais horeogrāfs. Savukārt dziedātājas draugi apgalvo, ka vismaz tik ilgi, kamēr turpināsies turneja, Lopesa pavisam noteikti nepametīšot savu draugu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu