Filmas «Viens pats mājās» zvaigzne esot narkomāns (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Makolijs Kalkins, kuru daudzi atminas no filmas «Viens pats mājās», esot kļuvis par narkomānu, un viņam atlicis dzīvot ne vairāk par pusgadu.

Šādu briesmīgu pareģojumu izteicis žurnāls «National Enquirer». Raksta autori apgalvo, ka 31 gadu vecais aktieris jau pusotru gadu lieto heroīnu un pretsāpju zāles, turklāt tas notiek visnotaļ aizdomīgu personu kompānijā. Kalkina draugi esot narkomāni, ar kuriem kopā viņš lieto narkotikas savā Ņujorkas dzīvoklī, kas pārvērsts par «pritonu».

Žurnāls vēsta, ka Kalkins ik mēnesi narkotikām tērē vismaz 6000 dolāru un pat nedomājot ārstēties. Vēl vairāk: pirms dažiem mēnešiem viņš teju vai nomiris no narkotiku pārdozēšanas.

Kāds aktiera «draugs» žurnālistiem pastāstījis: Kalkins lieto ne tikai heroīnu. «Viņa tuvi draugi baidās, ka Makolija sirds var neizturēt narkotiku pārdozēšanu. Ja viņš nesaņems palīdzību un nekavējoties nesāks ārstēšanos, viņš var nomirt jau pēc pusgada.»

Aktiera preses pārstāve Mišela Bega jau noliegusi šos apgalvojumus, nosaucot «National Enquirer» par nekaunīgiem meļiem un apgalvojot, ka Makolijam nav problēmu ar narkotikām.

Šā gada februārī Kalkina pārstāvjiem jau nācies sniegt līdzīgu paziņojumu, uz jautājumu, kas noticis ar Makoliju Kalkinu, atbildot, ka viņš ir vesels, neslimo ar vēzi un ka nav narkomāns.

Savukārt žurnālisti Kalkina problēmās vaino aktrisi Milu Kunisu - viņi satikās deviņus gadus un pat plānoja precēties, taču Mila Kalkinu pameta. Viņš šķiršanos ļoti pārdzīvoja, un mierinājumu atrada heroīnā.

Tagad Kunisa sākusi tikties ar Demijas Mūras bijušo vīru - aktieri Eštonu Kačeru. Pēc tabloīda rīcībā esošās informācijas, Kalkins ar smagajām narkotikām sācis aizrauties 2011.gadā.

Kā atgādina tabloīdi, Kalkina pusmāsa Dženifera Adamsone 2000.gadā nomira no narkotiku pārdozēšanas.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu