Iznācis žurnāla «OK!» pirmais numurs latviešu valodā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Rīgas Viļņi» laidusi klajā pirmo starptautiskā žurnāla «OK!» numuru latviešu valodā. «OK!» ar lieliem panākumiem tiek izdots 22 valstīs visā pasaulē. Lielbritānijā, Krievijā un Grieķijā tas ir žurnāls ar vislielāko pārdoto eksemplāru skaitu, informē izdevniecības pārstāvji.

«OK!» katrā valstī dzīvo savu dzīvi - ir atšķirīgs saturā un dizainā, bet visus izdevumus vieno sava veida «OK!» kods - ekskluzīvi raksti.

Foto: publicitātes

Interviju papildina aizkustinošas fotogrāfijas ar Zanes un Kārļa meitām.

Šī ir pirmā reize, kad fotogrāfijās parādās abu jaunākā atvasīte Vivienna,

kura pasaulē nāca pēc Kārļa bojāejas un ir ļoti līdzīga izcilajam hokejistam.

Žurnālā «OK!» var lasīt arī intervijas ar Juri Žagaru, Rēziju Kalniņu un grupas «Prāta vētra» puišiem: Renāru Kauperu, Māri Mihelsonu, Kasparu Rogu un Jāni Jubaltu. Sarunas ar viņiem gan iedvesmo, gan rosina aizdomāties par vispārcilvēciskiem un mums visiem aktuāliem jautājumiem.

Latvijas žurnālistu veikums papildināts ar labākajām citu valstu «OK!» autoru publikācijām, radot saturu, kas atšķiras no citiem Latvijā izdotajiem žurnāliem sievietēm.

Sākot ar 31.jūliju, žurnāls «OK!» ir pieejams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Izdevniecība «Rīgas Viļņi» mediju tirgū aktīvi darbojas jau 15 gadus, un ir viens no straujāk augošajiem un lielākajiem mediju uzņēmumiem Latvijā. Izdevniecība «Rīgas Viļņi» izdod populāros žurnālus «Kas Jauns», «Rīgas Viļņi», «Laimīgā Programma», «Otkrito», «Patiesā Dzīve», «Sīrups», «Pastaiga», «Pastaiga.ru», «100 labi padomi», «OK!», kā arī veido interneta portālus kasjauns.lv un otkrito.lv.



Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu