Noslēpumainā rakstnieka Viļa Lācīša grupa uzstāsies «Depo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1. augustā pēc vairāku gadu pārtraukuma «Depo» atkal uzstāsies par latviešu sviestroka pamatlicējiem uzskatītā grupa «Pupociklu vasara», informē mūzikas kluba pārstāvji.

Šo gadījumu vēl nozīmīgāku dara fakts, ka pēc ilgāka laika grupai atkal pievienojies tās idejiskais tēvs Sniegs, kurš plašākām masām, arī tiem, kam nav nekādas nojausmas par Latvijas alternatīvās mūzikas scēnu, pazīstams kā bestsellera «Stroika ar skatu uz Londonu», kā arī romāna «Pamodināt Lāčplēsi» un sviestroka mikroromāna «Garais ceļš uz Hantimansijsku» autors Vilis Lācītis.

Šeit arī liela intriga koncerta sakarā – kādā veidolā uz skatuves kāps Sniegs, jo līdz šim savu rakstu darbu publicitātes pasākumos viņš ir parādījies tikai dažādās maskās – gan slavenajā lāča maskā, gan sviestrokera tēlā.

«Pupociklu vasara» uzstāsies gandrīz savā labākajā sastāvā – bez Sniega uz skatuves varēs redzēt arī Ādžāriju Dzijiņu, kā arī Mr. Sensoru. Šoreiz gan pie bungām nebūs Pētera Helma, grupas «Aparāts» līdera, kuru aizstās kāds cits «Pupociklu vasaras» bijušais bundzinieks.

Pazīstamākās grupas dziesmas ir «Ganiņš», «Ķieģeļu košļātājs», «Rasā izkapts labāk kož», «Iek..ā sev dibenā».

Lejupielādē "Pupociklu vasaras" dziesmas šeit!

Šķiet, ka pēdējo reizi grupa kopā ar Sniegu «Depo» uzstājās pirms 10 gadiem. Koncerts palicis atmiņā ar to, ka Sniegs koncerta laikā publiski šķīrās no savas bārdas. Par sava koncerta iesildītājiem «Pupociklu vasara» uzaicinājusi vēl vienu līdzīga stila grupu, arī ilgi nedzirdēto «KGJD».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu