Bubamarā šonedēļ – džigas, joki un blūzs (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaules mūzikas krogā Audēju ielā 8 augustu ievada dziesmas pusducī Eiropas valodu un īru dejas trešdien, dzīvespriecīgi un ironiski latviešu meldiņi piektdien un blūza veterāna Jāņa Vanadziņa jauns projekts sestdien.

Trešdien, 1. augustā, pulksten 21.30 Bubamarā trešo reizi viesosies Eiropas tautiskās mūzikas lietpratēji Spritual Seasons no Ukrainas. Izmantojot gan senus akustiskos, gan mūsdienu elektriskos instrumentus, viņi atskaņo kolorītu, dzīvesspēka pilnu folkroku, kas sakņots īru, zviedru, norvēģu, somu, vācu un Overnas novada (Francijas vidienē) tautas mūzikā. Kopā ar mūziķiem ceļo dejotāja, kas apmeklētājiem ierāda īru iecienītāko deju soļus. Pēc koncerta dejas Eiropas tautiskās mūzikas noskaņās turpināsies DJ Speisa vadībā.

Ceturtdien, 2. augustā, pulksten 21 iknedēļas Songs I Wish I`d Written (Post Gotye Music Party) piedāvās DJ Ma.Be.

Piektdien, 3. augustā, pulksten 22 kroga apmeklētājus gaida tikšanās ar grupu Pirmais kurss, kuras dalībnieku lielākā daļa mācās Rīgas Doma kora skolas trešajā kursā un kuras apmēram stundu garajā repertuārā ir gan kaverversijas, gan pašsacerēti bezbēdīgi meldiņi – tapuši, iedvesmojoties no grupām Svešie, P.O.R.N.O.& Co un citām dzīvesprieka un pašironijas caurstrāvotām muzikālām apvienībām.

Sestdien, 4. augustā, pulksten 22 uz Bubamaras skatuves kāps trio Mozambika – jauns projekts, ko blūza profesors Jānis Vanadziņš veido kopā ar jauniem cilvēkiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu