Burtu tirdziņš Kalnciema kvartālā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

4. augustā 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā notiks tradicionālais zemnieku un amatnieku tirdziņš, kura daļa būs veltīta grāmatām. Tirdziņā piedalīsies Latvijas grāmatu izdevēji ar īpašiem piedāvājumiem.

Būs iegādājamas arī enciklopēdijas un vārdnīcas, senas, autentiskas Latvijas kartes, bērnu grāmatas no dažādām izdevniecībām, kā arī izdevniecības «Neputns» grāmatas, kas aptver būtiskus mākslas un kultūras vēstures posmus vai procesus.

Tirdziņā atradīsiet plašu sezonas gardumu klāstu, īpaši daudz zaļumu un jauno ekoloģiski audzēto dārzeņu ražu, ogas, dažādus gatavus dabīgus konservus un mērces, iecienītos kūpinājumus, maizi un dažādas delikateses, kuras var iegādāties tikai Kalnciema kvartālā.

Būs jaunumi arī rokdarbu, apģērbu un aksesuāru piedāvājumā. Āra kafejnīcās varēsiet veldzēties ar itāļu vīniem, spirgtiem citronu-piparmētru dzērieniem un baudīt vasarīgus ēdienus.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu