Liela gadu starpība... seksā! (126)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Mēs mīlam vīriešus un dievinām labu seksu – katra kopā pavadītā nakts sniedz jaunas, fantastiskas sajūtas. Turklāt, iegūstot dažādu pieredzi, saprotam, ka savas priekšrocības ir gan seksam ar vecāku, gan ar jaunāku partneri. Mēs apkopojām četrus dažādus, līdz sīkākajām detaļām atklātus stāstus.

Sekss ar jaunāku vīrieti

8 gadu starpība

«Man vienmēr patikuši jaunāki vīrieši. Viņu izrādītās simpātijas es uztveru kā apliecinājumu tam, ka vēl aizvien esmu skaista un iekārojama. Ievilināt gultā vecāku vīrieti man nav nekādu problēmu, taču panākt to, lai mani gribētu desmit gadus jaunāks puisis, ir gluži kā nokārtot pievilcības eksāmenu,» stāsta Marta (29), kura nesen pārgulējusi ar Robertu (21). «Viss sākās ļoti nevainīgi – ar sarakstīšanos draugos un Facebook. Robertu pazinu jau kopš tā laika, kad viņš vēl mācījās vidusskolā. Ik pa laikam viņu vēroju un spriedu, ka puisis kļūst arvien smukāks un sakarīgāks. Pirms kāda laika sāku ar viņu sarakstīties – jautāju, kā iet, kas jauns un tamlīdzīgi. Pāris dienu laikā šķietami nevainīgā saruna uzņēma tādus apgriezienus, ka bija skaidrs –kaut kam ir jānotiek. Protams, man ļoti glaimoja Roberta atbilde uz jautājumu, vai nešķietu viņam par vecu: «Tev ir superīgs augums un pieredze – tas jau arī ir vajadzīgs.» Tajā mirklī es sapratu, ka starp mums viss notiks. Liku sev aizmirst, ka jau piecus gadus esmu uzticīga vīram, kuram, starp citu, ir krietni pāri 30, kā arī to, ka Robertam ir draudzene. Pēc pāris dienu nervozēšanas satikāmies Vecrīgā un aizbraucām uz viņa dzīvokli.

Sākums bija diezgan bikls – ilgi pļāpājām un nekādi nevarējām sākt. Taču, kad sākām... Bāc!– tā bija viena no labākajām naktīm manā mūžā.

Patiesībā, aizverot acis, joprojām jūtu sevī Roberta lielo locekli un gribu to izbaudīt atkal un atkal. Sekss bija fantastisks – viņš bija enerģisks, maigs, lēns, ātrs – tik dažāds, kā vien vēlējos. Būt kopā bija viegli, un gaisotne bija nepiespiesta. Brīžiem mēs jokojāmies, brīžiem – iegrimām baudā. Tajā naktī mīlējāmies ilgi un abi beidzām divreiz. Turklāt starplaikā viņam pat nebija īpaši jāatpūšas (atšķirībā no mana vīra, kuram katra reize ir kā eksāmens fizkultūrā). Agrāk nezināju, cik lielisks var būt sekss ar jaunāku vīrieti, taču tagad to atbalstu simtprocentīgi. Var jau būt, ka jauniešiem nav tādas pieredzes kā trīsdesmitgadniekiem, taču viņu spēks un enerģija ir neatsverams pluss. Turklāt vismaz šis eksemplārs bija ļoti atsaucīgs un gatavs izmēģināt jebkuru manis ierosināto pozu. Lai arī šobrīd vairs netiekamies un nesazināmies, man ir nedaudz žēl – sekss ar viņu izrādījās kā atkarība: vienreiz pamēģinot, gribas vēl un vēl.»

Sekss ar vecāku vīrieti

21 gada starpība

Par mīlēšanos ar krietni vecāku vīrieti (49) ir ko pastāstīt Sandrai (28): «Viss sākās pirms gada, kad kopā ar brālēnu biju izbraukusi ārpus Rīgas. Laiks bija diezgan auksts, un mēs nosalām, tāpēc pieņēmām kādas kompānijas uzaicinājumu noslēgt dienu netālu esošajā pirtī. Tur arī ievēroju kādu vecāku vīrieti – šarmantu, pieredzējušu un ar lielisku humora izjūtu. Viņš šķita daudz vecāks, taču nevarēju iedomāties, ka vīrietim jau tuvojas apaļie 50... Tovakar pirtī palikām divatā – vīrietis mēģināja mani noskūpstīt un piedāvāja atslābinošu masāžu. Te nu jāteic, ka viņa masāžas tehnika līdzinājās augstas klases profesionāļa sniegumam, un ar to viņš mani ļoti ieinteresēja. Iedevu vīrietim savu telefona numuru, un jau nākamajā vakarā mēs satikāmies.

Lai arī kopts, vizuāli pievilcīgs un ļoti vīrišķīgs, nekāds mīlas maratonists viņš tomēr nebija – gadu skaits lika sevi manīt.

Ar šo vīrieti tikos vairākas reizes. Ja sākumā reizēs mēs To darījām ilgi un vienu nakti pat divreiz, tad ar laiku viņa enerģija un gribēšana krietni mazinājās. Tomēr šo laiku atceros ar patiku – vecāks vīrietis zina, kā palutināt sievieti.»


Viņa stāsts: Sekss ar vecāku sievieti

10 gadu starpība

Par seksu ar vecāku sievieti stāsta Raitis (22): «Ar Alīnu (32)satikos kādā drauga rīkotā ballītē. Mēs sarunājāmies un flirtējām. Nekādas attiecības ar šo sievieti neplānoju, tomēr par viņu ieinteresējos un vakaru vēlējos turpināt intīmākā gaisotnē. Alīna nebija daudz pārliecinātāka kā mana vecuma meitenes, tomēr sarunas laikā jutu – viņa nenoraustīsies. Manas nojautas izrādījās pareizas, jo viņa patiešām piekrita doties uz manu dzīvokli. Nekļūdījos arī fantāzijās par to, kā būtu ar šo sievieti pārgulēt. Tas bija lieliski! Varētu pat teikt – tas bija interesantākais un savā ziņā labākais sekss manā mūžā. Kad šī sieviete man sniedza orālo seksu, es no baudas trīcēju. Viņa piepildīja manas vēlmes, turklāt dalījās arī fantāzijās. Gultā Alīna pārvērtās, nekautrējās no savām vēlmēm un uzdrošinājās tās izteikt skaļi.

Ar šo sievieti es izmēģināju to, ko, iespējams, nedarītu ar sava vecuma meiteni.

Domāju, ja vien vīrietis ir jauns un brīvs, nekādiem aizspriedumiem par seksu ar vecāku sievieti viņam nevajadzētu būt. Bieži vien gadu skaitam gultā patiešām nav nekādas nozīmes!»

Viņa stāsts: Sekss ar jaunāku meiteni

11 gadu starpība

«Katra gados jaunāka meitene man ir kā uzvara,» atzīst Tomass (32). «Es partneres nekolekcionēju, tomēr man ir patīkami, ka joprojām varu baudīt naktis ar divdesmitgadniecēm. Man ir bijušas piecas krietni jaunākas meitenes. Katra bija personība, un viņas patiešām nav iespējams salīdzināt. Atšķirībā no vecākām sievietēm jaunas meitenes nav daudz pieredzējušas, tāpēc kopā ar viņām es jūtos ļoti vīrišķīgs, par sevi pārliecināts un nopietns. Skaidrs ir viens – ja reiz pieredzējis trīsdesmitgadnieks ir uzķēris veidu, kā savaldzināt desmit gadus jaunāku meiteni, šī recepte strādās arī citreiz. Īpaši patīkamas atmiņas man ir par aptuveni 21 gadu veco Dārtu. Ar viņu iepazinos, kādā piektdienas vakarā naktsklubā. Pie bāra sākām sarunāties – es uzsaucu pāris dzērienus, un mēs pamazām atraisījāmies. Pēc dažām ļoti kaislīgām dejām un skūpstiem nolēmām doties pie manis. Vakara turpinājums bija fantastisks! Lai arī jutu, ka šai meitenei nav lielas seksuālās pieredzes, viņa bija ļoti droša – ar lielu iniciatīvu atbalstīja visus manus priekšlikumus. Es vēlējos īpaši pacensties, lai Dārtai būtu labi.

Šķiet gan, ka orgasmu viņa tonakt neizjuta, tomēr to noveļu uz vienas nakts sakaru un viņas jaunību.

Man patika Dārtas atraisītība – viņa nemocījās ar kompleksiem un bija gatava visām pozām, kuras vēlējos izmēģināt. Tomēr regulāri tikties ar šo meiteni es negribētu, jo vecuma starpības dēļ mums tikpat kā nebija par ko runāt. Diezgan dīvaini man šķita arī tas, ka pēc seksa meitene steidzās mājup pie vecākiem, nevis palika pie manis, kā būtu darījusi mana vecuma sieviete.»

Eksperta komentārs

Seksa eksperte Rita Lasmane skaidro, ka seksuālās attiecības starp partneriem ar lielu gadu starpību nav nekas neparasts: «Iemesli, kāpēc šie cilvēki satiekas un iemīlas, ir visdažādākie. Mums ir atšķirīgi priekšstati par to, kāda tipa partneri vēlamies. Kādai jaunai sievietei tas var būt «tēva tips», bet kādam jaunam vīrietim – nobriedusi sieviete. Gadās, ka mīlestība uzliesmo starp partneriem ar lielu gadu starpību, jo vecākajam psiholoģiskais vecums ir ievērojami mazāks. Dažkārt cilvēki tiecas pēc dzīvesgudriem partneriem. Noteicošais izvēlē ir psiholoģiskā saderība, kas ļauj atrast kopējas sarunu tēmas, nevis vecums.»

Slavenību pāri ar lielu gadu starpību

Attiecībām un mīlestībai liela vecuma starpība nav šķērslis – to pierāda šie slavenību pāri, kuru gaitām sekojusi visa pasaule.

Kevins Beikons (53) un Kira Sedvika (46)

7 gadu starpība

Skatoties uz Kevinu Beikonu un Kiru Sedviku, daudzi brīnās – kā viņi visus šos gadus spējuši uzturēt kaislīgas attiecības? «Katra laulība ir smags darbs, bet es vienmēr saku: «Keep the fights clean and the sex dirty»*», paskaidro aktieris. Un patiešām – izrādās, ka viņu veiksmīgās laulības atslēga ir neķītrs sekss. Tieši prasme pārkāpt pieklājības robežas un nekautrēties gultā paust savas vēlmes palīdz viņiem pārvarēt rutīnu.

Džordžs Klūnijs (51) un Steisija Keiblere (32)

19 gadu starpība

Kopš pagājušās vasaras šarmantais Džoržs Klūnijs ir kopā ar amerikāņu aktrisi un modeli Steisiju Keibleri. Neskatoties uz palielo gadu starpību, šķiet, ka gultā abiem viss ir labākajā kārtībā. Turklāt viņi par savu intīmo dzīvi un attiecībām nekautrējas izteikties sociālajos tīklos un žurnālu intervijās. Steisija ne reizi vien tvītojusi romantiskas ziņas par to, cik lieliski jūtas kopā ar populāro siržu lauzēju.

Ketrīna Zeta-Džonsa (42) un Maikls Duglass (67)

25 gadu starpība

Aktieri Maiklu Duglasu Ketrīna iepazina 28 gadu vecumā Francijas kinofestivālā. Pēc pusgada viņi sāka tikties un visai drīz arī saderinājās. 2000. gada 18. novembrī abi svinēja kāzas, un nu viņiem ir divi bērni: dēls Dilans Maikls (dzimis 2000. gada augustā) un meita Karisa Zeta (dzimusi 2003. gada aprīlī). Šis pāris tiek uzskatīts par vienu no stabilākajiem Holivudā – viņi ir kopā gan priekos, gan bēdās. Maikls bija līdzās, kad Ketrīna 2003. gadā saņēma Oskaru par otrā plāna lomu filmā Čikāga (Chicago, 2002), bet Ketrīna atbalstīja vīru, kad viņam 2010. gadā tika diagnosticēts vēzis.

Bejonsī (30) un Jay-Z (42)

12 gadu starpība

Baumas par Bejonsī un Jay-Z attiecībām sākās pēc dziesmas 03 Bonnie & Clyde ierakstīšnas. Abi vienmēr bijuši ļoti noslēpumaini – intervijās nekad nestāsta neko personisku un neatklāj intīmus sīkumus. Bejonsī un Jay-Z apprecējās Ņujorkā 2008. gada aprīlī, taču jau divus gadus pirms tam viņi žurnāla Times 100 ietekmīgāko cilvēku sarakstā tika kronēti kā gada spēcīgākais pāris. Vienīgā reize, kad Bejonsī publiski izteicās par personisko dzīvi, bija pasākumā 2011 MTV Video Music Awards– dziedātāja paziņoja, ka ir stāvoklī. Šī gada janvārī pārim piedzima meitiņa Blū Aivija Kārtere.

Demija Mūra (49) un Eštons Kačers (34)

15 gadu starpība

Viņi apprecējās 2005. gadā savā Beverlihilzas mājā pēc divu gadu ilgas tikšanās. Tobrīd Eštonam bija 27, bet Demijai – 49 gadi. Apvienojot atpūtu un darbu, medusmēnesi viņi pavadīja Barselonā. Vairākus gadus šis pāris tika uzskatīts par ļoti saskanīgu un laimīgu, līdz attiecības sašķobījās. «The truth is you can have a great marriage, but there are still no guarantees,**» reiz teica Demija, un viņai izrādījās taisnība – pērn septembrī Eštons tika pieķerts, izklaidējamies citas sievietes kompānijā. Mēģinot saglābt pajukušās attiecības, pāris dažus mēnešus apmeklēja psihologu, tomēr novembrī paziņoja par laulības šķiršanu.

Keitija Perija (27) un Rasels Brands (36)

9 gadu starpība

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija un skandalozais britu aktieris Rasels Brands salaulājās 2010. gada oktobrī stingri apsargātā kūrorta viesnīcā Indijā. Lai arī Rasels uzsvēra, ka ar Keitiju sācis jaunu dzīvi un seksa piedzīvojumos ar citām sievietēm vairs neiesaistīsies, pēc 14 laulībā nodzīvotiem mēnešiem viņš iesniedza šķiršanos, par iemeslu minot nesamierināmas pāra atšķirības.

FAKTS

39% Cosmo interneta lapas apmeklētāju atzīst, ka viņām ir bijis sekss ar vismaz 7 gadus vacāku vīrieti. Sekss ar jaunāku bijis tikai 6%. Avots: Cosmo.lv

* Strīdieties konstruktīvi un mīlējieties neķītri!

**Patiesība ir tāda, ka tev var būt lieliska laulība, bet tik un tā – nekādu garantiju.

Komentāri (126)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu