Sestdien - laikmetīgās mūzikas nakts mākslas centrā «Totaldobže»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien, 28. jūlijā, plkst. 22:00 sāksies Laikmetīgās mūzikas nakts Totaldobže Mākslas centrā, VEF teritorijā (vieglāk atrast, ejot no Bērzaunes ielas).

No 22:00 vakaru uzsildīs DJ Rihards Bražinskis [Skaņu Mežs], atskaņojot ambient, chillout idm, dub, postrock mūziku no savas vinilplašu kolekcijas.

Ap 23:30 CAT FROM JAPAN (elektriskā ģitāra) spēlēs mūziku no sava jaunā albuma ORIENTRA. To var lejuplādēt un noklausīties mājas apstākļos jebkurš.

Lejupielādē šeit!

Ap 01:30 vakara mākslinieki sāks meditatīvu improvizāciju, kurai pievienosies Platons Buravickis (preparētas klavieres), Andris Indāns [Gas of Latvia] (sintezators) un Krišjānis Zeļģis (dzeja)

Mūsu mūsdienu mākslinieku, kuri pārstāv atšķirīgas laikmetīgās mākslas formas, saspēle live – intravertā mūzika un vārdi zem zvaigznēm, pašpasludināta mākslas centra terasē uz jumta, kuru ieskauj citi kādreiz Padomju Savienības lepnuma – bijušās rūpnīcas VEF, ēku jumti. Tā būs latviešu mūsdienu mūzika savienojumā ar vidi, abus paši mainām un transformējam atbilstoši savām iedomām un dzīves pieredzei – tie ir mūsu uztveres augļi.

Ieeja par ziedojumiem MULTIFUNKCIONĀLAS LAIKMETĪGĀS MĀKSLAS KONCERTZĀLEI un INTERNET RADIO.

Pasākumu apskaņo PB.lv .

Darbosies Totaldobže cafe.

Pēdējais nakts tramvajs no VEF uz centru 0:11, pirmais no rīta – 5:59

Nakts autobusi no VEF uz centru kursē reizi stundā.

Šis būs pirmais koncerts akcijas «Koncerti jaunai MULTIFUNKCIONĀLAS LAIKMETĪGĀS MĀKSLAS KONCERTZĀLEI un INTERNET RADIO!» ietvaros, kuru laikā tiks vākti ziedojumi koncertzāles labiekārtošanai un kvalitatīvam tehniskajam aprīkojumam. Pēc pirmajiem trim darbības gadiem Totaldobže Mākslas centrs ir saņēmis izdevīgu piedāvājumu no namīpašnieka, no kura pašlaik īrē telpas, pārņemt savā pārziņā arī blakus esošo korpusu.

Tika sasaukta sapulce, kurā piedalījās vairāki Latvijā pazīstami laikmetīgās mūzikas komponisti (Gundega Šmite, Andris Dzenītis, Voldemārs Johansons), kā arī pārstāvji no Latvijas Mūzikas akadēmijas un Latvijas Laikmetīgās dejas Horeogrāfu asociācijas, un nolemts, ka šajās telpās nepieciešams izveidot jaunu MULTIFUNKCIONĀLU KONCERTZĀLI, kurā notiktu laikmetīgās mūzikas koncerti, dejas izrādes, izstādes un cita veida pasākumi, kas cieši saistīti ar laikmetīgo kultūru.

Vairāk informācijas par mākslas centru, tā atrašanās vietu, darbību un gaidāmajiem pasākumiem – www.totaldobze.com/ArtCenter/

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu