Orlando Blūms un Miranda Kerra: «Mēs nešķiramies!» (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šķiet, šis tiešām kļuvis par «šķiršanās gadu» daudzām slavenībām, kuru ģimenes tika uzskatītas par nesagraujamām: šķiršanās dokumentus parakstījuši Džonijs Deps un Vanesa Paradī, Toms Krūzs un Keitija Holmsa, Kortnija Koksa un Deivids Ārkets.

Tagad izplatījušās baumas par vēl kādu «saldo pārīti»: ka divus gadus ilgusī aktiera Orlando Blūma un supermodeles Mirandas Kerras laulība piedzīvo «ne tos labākos laikus». Eļļu ugunī ielējuši paši laulātie, kuri publiskos pasākumos pamanījušies parādīties bez laulības gredzeniem.

Šīs baumas nepavisam nav iepatikušās Mirandai, tādēļ viņa nolēmusi visu salikt savā vietā. Austrāliešu modeles pārstāvis noliedzis visas runas par pāra šķiršanos un apstiprinājis, ka Orlando un Mirandas laulība ir stipra. Turklāt viņš nodevis sveicienu tabloīdiem, uzsverot: «Šajos virsrakstos nav ne grama patiesības.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu