«Jaunais vilnis» sākas bez Krievijas šovbiznesa zvaigžņu parādes (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Šogad Jūrmalā mūzikas festivāls «Jaunais vilnis 2012» tika atklāts mierīgā gaisotnē, nenotika Krievijas spožāko šovbiznesa zvaigžņu parāde un visa uzmanība tika koncentrēta uz festivāla vadītājiem Veru Brežņevu, Annu Semenoviču un Aleksandru Revu, kā arī konkursantiem.

Starptautiskais jauno dziedātāju konkurss «Jaunais vilnis 2012» atklāts ar konkursantu gājienu no promenādes virzienā uz Dzintaru koncertzāli, kur tas norisināsies no 24. līdz 29 jūlijam.

Iepriekšējos gados «Jaunā viļņa» svinīgajā atklāšanas ceremonijā kuplā pulkā piedalījās Krievijas spožākās šovbiznesa zvaigznes, bet šoreiz atklāšanas ceremonijā varēja uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt zināmos Krievijas šovbiznesa darboņus. Viņu vidū bija šā gada konkursanti, kā arī pasākuma vadītāji Vera Brežņeva, Anna Semenoviča, Aleksandrs Revs, kā arī Krievijas estrādes solists Josifs Kobzons. Gājienu līdz Dzintaru koncertzālei paspilgtināja krāsainais konfeti salūts, kā arī uguņošanu pie ieejas zālē.

Šogad daudzi preses pārstāvji atzina, ka atklāšanas ceremonijā pietrūkst spilgtāko Krievijas šovbiznesa spīdekļu klātbūtnes. Iepriekšējos gados «Jaunā viļņa» atklāšanas ceremonijā mirdzēja Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova ar saviem krāšņajiem balahoniem un viņas mīļotais vīrs, Krievijas humorists Maksims Galkins, kā arī dziedātājs Filips Kirkorovs.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu