«Vecmāmiņa 2012» dalībnieces izrāda modes

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21.jūlijā, Rīgā, restorāna Kaļķu vārti vasaras terasē, norisinājās Aleksandra Pavlova pavasara - vasaras 2012 kolekcijas «Pure Linen.» skate. Modeles, kas izrādīja dizainera Aleksandra Pavlova tērpus, bija konkursa «Vecmāmiņa 2012» dalībnieces.

Aleksandra Pavlova modes nams atsaucās Elitas Drākes aicinājumam iesaistīties vecmāmiņu talantu konkursā, lai dalībnieces izglītotu par stila un modes jautājumiem, sākot ar make-up veidošanu, ko vadīja stila konsultante un friziere Agnija Granda, beidzot ar piemērota apģērba izvēli savai garderobei.

Modes dizainers Aleksandrs Pavlovs stāsta, ka ir iepazinies ar visām konkursa dalībniecēm un novērtē tās kā ļoti sievišķīgas un kolorītas personības, kurām jālutina sevi un nav jābaidās tērpties dizaineru radītajos apģērbos. «Sestdien dalībnieces parādīja dažas no manis radītās kolekcijas kleitām, kas tika izvēlētas piemērotas katrai dalībniecei, izceļot viņu sievišķību un eleganci. Pavasara un vasaras kolekcijas pamatā ir lins spilgtās krāsās.

Lins ir ļoti labs materiāls ne tikai brīvā laika apģērba izvēlei, bet arī vakara kokteiļkleitām

un ērtam ikdienas apģērbam,» stāsta Aleksandrs.

Aleksandrs, kas Latvijā un ārvalstīs strādā jau 15 gadus, skaidro, ka Latvijā dizaineri ir daudz pieejamāki. «Piemēram, ja veikalā patīk kāds modelis, bet nav atbilstošais izmērs, tad ir iespēja to pasūtīt pie dizainera atbilstošā izmērā. Nekur citu pasaulē tāda ekskluzīva pieeja netiek piedāvāta. Ja kāda no skatē redzētajām kleitām iepatiksies skatītājam, varēs atnākt pie mums uz modes namu un pasūtīt visu pēc savām vēlmēm,» priekšrocības iezīmē Aleksandrs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu