Nolans oficiāli pagarinājis līgumu ar Latvijas izlasi (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kanādas speciālists Teds Nolans nule pagarinājis līgumu ar Latvijas hokeja izlasi, ar kuru šajā pavasarī pasaules čempionātā Stokholmā tika izcīnīta desmitā vieta, vēsta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājaslapa.

Līgums tika parakstīts uz vienu gadu līdz 2013. gada pasaules čempionāta beigām.

Līguma nosacījumi paredz: ja Latvijas hokeja izlase 2013. gada februārī olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā izcīnīs pirmo vietu, automātiski vienošanās tiek pagarināta līdz 2014. gada pasaules čempionāta beigām.

Teds Nolans līguma ietvaros ir plānojis konsultēt un sniegt padomus Latvijas U18 un U20 izlases treneriem pirms gaidāmajiem startiem pasaules čempionātos.

Pagājušā gada augustā ar Nolanu tika parakstīts līgums uz vienu gadu, kura laikā viņa vadībā Latvijas izlase 18 spēlēs izcīnījusi 8 uzvaras un piedzīvojusi 10 zaudējumus.

PČ Stokholmā Latvijas izlase septiņās spēlēs izcīnīja divas uzvaras un kopvērtējumā ierindojās desmitajā vietā, atstājot aiz sevis Šveici, Vāciju, Dāniju, Baltkrieviju, Itāliju un Kazahstānu.

54 gadus vecajam Kanādas speciālistam ir liela pieredze trenera amatā. Viņš ir strādājis ar tādām Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandām kā Bufalo «Sabres», Ņujorkas «Islanders» un Hartfordas «Whalers». 1996./1997. gada sezonā, būdams Bufalo «Sabres» vecākais treneris, Nolans saņēma Džeka Adamsa balvu (Jack Adams Awards).

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu