Jau otrdien sāksies «Prāta Vētras» koncerta skatuves izbūve Jelgavā (26)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdien Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij sāksies grupas «Prāta Vētra» koncerttūres «Vēl viena klusā daba» atklāšanas koncerta skatuves izbūve, pavēstīja grupas pārstāve Guna Zučika. «Prāta Vētras» jaunā albuma koncerttūres atklāšanas koncerts Jelgavā notiks sestdien, 28.jūlijā.

Grupas bundzinieks un koncerta režisors Kaspars Roga atzīst, ka grupa ir satraukta un pacilāta un jau šonedēļ atgriezties pie klausītājiem un skatītājiem pēc šoviem 2010.gada decembrī «Arēnā Rīga».

«Uzstāties zem klajas debess vienmēr ir īpaši – gaiss ir elektrizēts no cilvēku enerģijas, maigs vējiņš tev iepūš sejā, kāds nomaldījies balons debesīs ieliek savu punktu, un mēs varam sākt! Gaidīsim visus šosestdien mūsu kopējos svētkos – atnāciet, par pārējo parūpēsimies mēs!» norādīja Roga.

«Prāta Vētras» koncertu iesildīs grupa «The Sound Poets», bet «Prāta Vētras» uzstāšanās ilgs divas stundas, kuras laikā tiks izpildītas dziesmas no pavasarī klajā laistā albuma «Vēl viena klusā daba», kā arī dziesmas no visiem grupas daiļrades posmiem.

Pēc Jelgavas nākamie koncerti paredzēti 3.augustā Ventspilī, 5.augustā Saldū, 10.augustā Valmierā, 12.augustā Preiļos un noslēguma koncerts 17.augustā Rīgā «Skonto» stadionā.

Jau vēstīts, ka «Prāta Vētra» maijā pēc četru gadu pārtraukuma laida klajā jaunu albumu «Vēl viena klusā daba». Albums ierakstīts no 2011.gada septembra līdz šāgada aprīlim «Diarama Studio» Hadsonā, ASV; «Courtyard Studio» Oksfordā, Lielbritānijā, «Ol' Ingrids place» un «Ziņģu namā» Rīgā. Albuma dziesmu producēšanā piedalījies Deivids Fīlds (David Field), Īens Devenports (Ian Davenport), «Prāta Vētra» un Ingars Viļums, kā arī līdzproducents Stīvs Durands (Steve Durand). Albuma dizainu veidojusi Līga Kitchen.

Iepriekšējais «Prāta Vētras» albums «Tur kaut kam ir jābūt» nāca klajā 2008.gada maijā.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu