«Prāta Vētra» sāk Latvijas koncerttūri (40)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien, 28. jūlijā, ar atklāšanas koncertu Jelgavā, pļavā pretī Jelgavas pilij sāksies grupas «Prāta Vētra» koncerttūre «Vēl viena klusā daba», informē grupas pārstāve Guna Zučika.

Jau otrdien Lielupes pļavā sāksies skatuves uzbūve, grupas bundzinieks un koncerta režisors Kaspars Roga atzīst: «Esam patīkami satraukti un pacilāti jau šonedēļ atgriezties pie sava klausītāja un skatītāja pēc lieliskajiem 2010.gada decembra «Arēna Rīga» šoviem. Uzstāties zem klajas debess vienmēr ir īpaši - gaiss ir elektrizēts no cilvēku enerģijas, maigs vējiņš tev iepūš sejā, kāds nomaldījies balons debesīs ieliek savu punktu, un mēs varam sākt! Gaidīsim visus šo sestdien mūsu kopējos svētkos – atnāciet, par pārējo parūpēsimies mēs!»

Katram, kurš ir iegādājies biļetes uz kādu no koncerttūres «Vēl viena klusā daba» koncertiem,

ir iespēja būt vienam no divdesmit dejotājiem,

kuri pievienosies uz skatuves «Prāta Vētrai», lai veidotu kopīgu priekšnesumu vienai no koncerta dziesmām. Pirmajiem divdesmit katra koncerta apmeklētājiem, kuri savu vēlmi kāpt uz skatuves līdzās «Prāta Vētrai», norādot koncertu, uz kuru iegādātas biļetes, izteiks, rakstot uz e-pastu info@brainstorm.lv, tiks nosūtīta detalizēta informācija.

Ieeja koncerta teritorijā no plkst. 18.30, koncerta sākums - plkst. 20.30. Īpašie viesi – grupa «The Sound Poets».

«Prāta Vētras» uzstāšanās ilgs divas stundas, kuras laikā tiks izpildītas dziesmas no pavasarī klajā laistā albuma «Vēl viena klusā daba», kā arī dziesmas no visiem grupas daiļrades posmiem. Koncerta beigas paredzētas neilgi pirms plkst. 00:00. Pasažieru pārvadāšanai pēc koncerta «Latvijas Dzelzceļš» ir norīkojis papildu elektrovilcienu Jelgava-Rīga, kurš no Jelgavas izbrauks pēc pusnakts - plkst. 0.15

Koncerta biļetes par Ls 15 nopērkamas www.eKase.lv, tirdzniecības centrā «Spice» un Jelgavas kultūras centrā. Koncerta dienā pie ieejas biļešu cena būs Ls 18.

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu