«TV 3» atzīmēs latviešu nedēļu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV3 jau ceturto vasaru atzīmē latviešu nedēļu, kurā ik gadu tiek plānota īpaša svētku programma. Šajā vasarā latviešu nedēļas ietvaros skatītājiem tiks piedāvātas visas septiņas leģendārās filmas «Ilgais ceļš kāpās» sērijas, informē Marta Zandersone, «TV3 Latvia»/ «TV6 Latvia»/ «Star FM» sabiedrisko attiecību koordinatore.

Un uzreiz pēc iecienītā kino varēs baudīt skanīgo un arīdzan izglītojošo šovu «Mūsu Zelta dziesma», kurā vēl pavisam nesen grupas «Līvi» dziesma «Dzimtā valoda» tika atzīta par mūsu, latviešu, labāko jeb zelta dziesmu. Šovā varēs redzēt dziedātājus Diānu Pīrāgu, Daci Upīti, Elīnu Seili, Samantu Tīnu, Emīlu Balceri, Andri Ērgli, Ivo Fominu, Nikolaju Puzikovu, Kārli Būmeisteru, Valteru Frīdenbergu, un visu vadīs neatkārtojamais un vienkārši lieliskais Andris Freidenfelds jeb Fredis.

Filma «Ilgais ceļš kāpās», kura uzņemta 1981.gadā un kopumā ir septiņās sērijās, papildu komentārus neprasa - tas ir pirmais Latvijas seriāls ar Lilitu Ozoliņu galvenajā lomā. Darbības vieta ir zvejnieku ciemats, un tajā viss parādīts kā dzīvē - Martas un Artūra mīlestība, kara laika pārbaudījumi, Martas laulība ar Rihardu un šķiršanās, sievietes dzīve tālumā - Sibīrijā. Arī pārējo cilvēku likteņi rādīti ciešā sasaistē ar laiku un vēsturiskajām norisēm. Klasika, kura vienkārši ir jāredz!

Baudiet latviešu vakarus no 23.jūlija visas nedēļas garumā ik vakaru TV3.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu