Sanda Ozoliņa jaunā mīlestība - TV3 ziņu vadītāja Vārpiņa (131)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no visu laiku labākajiem Latvijas hokejistiem Sandis Ozoliņš vasaras lielāko mūzikas festivālu «Positivus» Salacgrīvā apmeklēja ar savu jauno mīlestību – TV3 ziņu vadītāju Agnesi Vārpiņu. Abi atpūtās VIP teltī, kā arī ar lielu interesi vēroja dažādu mūziķu koncertus.

Šā gada pavasarī dzīvesstila portāls «Sejas» vēstīja, ka izjukušas latviešu populārā hokejista Sanda Ozoliņa un kādreizējās TV dīvas Annas Lieckalniņas attiecības.

Annas Lieckalniņas un hokejista Sanda Ozoliņa starpā romantiskas attiecības izveidojās 2010. gada pavasarī, kad abi kopā sāka apmeklēt saviesīgus pasākumus. Abi mīlētāji burtiski staroja un neslēpa savas maigās jūtas. Taču abiem nebija lemts būt kopā un iepriekš saderīgais mīlētāju pāris nolēma šķirties. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Anna atzina, ka abi ar Sandi ir atšķirīgi cilvēki un nolēmuši iet katrs savu ceļu. Anna ir ticīga sieviete, tādēļ spēku pēc šķiršanās viņa rada ticībā Dievam.

Festivālā "Positivus" Sandis Ozoliņš un Agnese Vārpiņa pastaigājās mīļi sadevušies rokās
Festivālā "Positivus" Sandis Ozoliņš un Agnese Vārpiņa pastaigājās mīļi sadevušies rokās Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Savukārt Sandis Ozoliņš vairs neslēpj, ka viņam izveidojušās sirsnīgas attiecības ar TV3 ziņu vadītāju Agnesi Vārpiņu. Jaunais mīlētāju pārītis apmeklēja vasaras lielāko mūzikas festivālu «Positivus» Salacgrīvā. Abi pastaigājās pa festivāla norises vietu, mīļi sadevušies rokās. Sandis nevairījās mīļi apskaut jauno draudzeni. Abi mīlnieki, iejukuši skatītāju pūlī, vēroja vairāku mūziķu koncertus, kā arī atpūtās VIP teltī, kur arī ieturēja maltīti.

TV3 ziņu vadītājas Agnese Vārpiņa pērnā gada nogalē pašķīrās no sava vīra un dēliņa tēva Nikolaja Šestakova, kurš ir Krievijā pazīstams lektors un grāmatu autors. Agnese un Nikolajs iepazinās 2006. gada nogalē, bet 2008. gada sākumā viņi apprecējās. Jau pēc pāris mēnešiem pasaulē nāca abu kopīgais dēliņš Ričards. Dzīvesbiedri neslēpa, ka ir laimīgi savā ģimenē. Arī saviesīgus pasākumus Agnese un Nikolajs apmeklēja kopā un abi burtiski staroja no laimes. Taču skaistais mīlas stāsts beidzās un Agnese un Nikolajs šķīra savu laulību.

Populārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš un TV3 ziņu vadītāja Agnese Vārpiņa ar interesi vēroja "Positivus" bohēmu
Populārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš un TV3 ziņu vadītāja Agnese Vārpiņa ar interesi vēroja "Positivus" bohēmu Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv
Komentāri (131)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu