Zatlera operācija noritējusi veiksmīgi (20)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Bijušajam Valsts prezidentam Valdim Zatleram (RP) vakar Briselē veikta sarežģīta operācija, kas noritējusi veiksmīgi, apliecināja Reformu partijas pārstāve Daiga Holma.

Viņa pastāstīja, ka ir sazvanījusies ar Zatleru un politiķis pastāstījis, ka pēc vakar dienas otrajā pusē veiktās operācijas viņš jūtas labi.

Pagaidām nav zināms, cik ilgi viņam vēl vajadzēs uzturēties Briselē un cik ilgs būs atveseļošanās periods, - to noteiks viņa ārstējošie ārsti.

Kā ziņots, Zatleram jau Latvijā tikta veikta operācija, jo viņam ārsti konstatēja prostatas vēzi. Taču tas diagnosticēts tikai pēc tam, kad viņš pie ārstiem vērsies ar citām veselības problēmām, proti muguras sāpēm. Izmeklējumos atklājies, ka viņam ir reta saslimšana, kas saistīta ar asinsvadu veidojumu mugurkaula kanālā.

Ņemot vērā, ka Latvijā nav pieredzes šādu slimību ārstēšanā, ārsti konsultējušies ar Briseles kolēģiem, kuri apstiprinājuši diagnozi un rekomendējuši nekavējoties doties ceļā, lai jau tuvākajās dienās varētu veikt operāciju.

Laikā, kamēr Reformu partijas priekšsēdis partiju nevar pilnvērtīgi vadīt, to dara viņa vietnieki - ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, viņa padomniece Sandra Sondore-Kukule un Liepājas domnieks Jānis Vilnītis.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu