Pīrāgs izdzīvo kūrorta romānu ar aktieri Buli (33)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Dziedātāja Diāna Pīrāgs apņēmusies iekarot Krievijas mūzikas tirgu. Lai īstenotu sapni, viņa ieraksta dziesmu albumu krievu valodā un vienai no albumā iekļautajām dziesmām «Алые Маки» jeb «Sarkanās magones» uzņēmusi videoklipu, kurā īstu kūrorta romānu Diāna izdzīvo kopā ar latviešu aktieri Andri Buli.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Diāna Pīrāgs stāsta, ka jauno albumu viņa šā gada nogalē ieplānojusi izdot gan Latvijā, gan Krievijā. «Strādāju pie līguma parakstīšanas ar Maskavas pārstāvjiem,» nosaka dziedātāja.

Skat, Diāna Pīrāgs baseinā iemesta ar visu modes dizaineres Katjas Šehurinas darināto kleitu
Skat, Diāna Pīrāgs baseinā iemesta ar visu modes dizaineres Katjas Šehurinas darināto kleitu Foto: no personīgā arhīva

Vienā no šīs vasaras siltajām dienām Diānas radošā komanda devās uz Jūrmalu un trīs dienu laikā nofilmēja jaunā albuma prezentācijas dziesmai «Алые Маки» jeb «Sarkanās magones» videoklipu. Pie jaunā video sižeta strādājusi televīzijas raidījumu vadītāja Jeļena Gricuka. «Filmēšana norisinājās Jūrmalas ekskluzīvās pludmales atpūtas kompleksā «Havana Club Lounge», kā arī Rīgā klubā «Studio 69». Vēl jānofilmē pāris kadru, kuros esmu redzama automašīnā,» stāsta Pīrāgs.

Lai arī sākotnēji Diāna bija iecerējusi filmēties ar kādu itāļu draugu, plāni mainījās un dziedātājas partneris videoklipā ir latviešu aktieris Andris Bulis. Diāna un Andris videoklipā izdzīvo mīlas stāstu. Abi satiekas kūrortpilsētā Jūrmalā un iemīlas. Īpašu jautrību sagādāja viens no video sižetiem, kad Andrim pēc scenārija bija jāiemet Diāna baseinā. Turklāt dziedātāja baseinā ielidoja ar visu savu grezno modes dizaineres Katjas Šehurinas darināto kleitu.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu