Stallone grib noskaidrot dēla nāves iemeslu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kā ziņo ārvalstu prese, aktieris Silvestrs Stallone noalgojis privātdetektīvu, lai ar viņa palīdzību noskaidrotu sava 36 gadus vecā dēla Seidža Stallones nāves iemeslu.

Šim nolūkam Stallone izvējējies Skotu Rosu - vienu no pazīstamākajiem ASV detektīviem. Viņš izmeklējis lietu par Maiklam Džeksonam pārmesto mazgadīgu bērnu izmantošanu un skandalozo epizodi, kad Kriss Brauns piekāva savu bijušo draudzeni Rianu.

Šajās dienās detektīvs ticies ar Stalloni un viņa brāli Frenku, kā arī izmeklēšanas pārstāvi, lai apspriestu visas detaļas. Aktieris vēlas uzzināt, ar ko viņa dēls Seidžs nodarbojies beidzamajās nedēļās un vai viņš lietojis alkoholu un narkotikas. Tāpat Stallone lūdzis detektīvam noskaidrot, kādas problēmas mocījušas Seidžu dažas dienas pirms viņa nāves.

Tāpat Silvestrs Stallone pieļauj iespēju, ka viņa dēls ticis nogalināts, tādēļ grib uzzināt, kam tas varētu būt izdevīgi. Tiesa, nekādi pierādījumi par to, ka Seidžs varētu būt noslepkavots, pagaidām nav atrasti

Skots Ross jau vairākkārt ir sadarbojies ar Stalloni, taču nav zināms, ko tieši viņš ir izmeklējis. Informācijas avoti ziņo, ka Silvestrs detektīvam uzticas un par katru cenu grib noskaidrot patiesību.

Atgādināsim, ka Seidžs Stallone pagājušajā nedēļā tika atrasts miris savā Losandželosas mājā. Pagaidām izmeklētāji neatklāj nāves cēloni, taču blakus Seidža līķim tika atrasti vairāki zāļu iepakojumi. Neviens gan neapgalvo, ka tā bijusi pašnāvība.

Vēl tiek apspriesta versija, ka Seidžs miris no pretsāpju zāļu pārdozēšanas - tās viņš iedzēris pēc stomatoloģiskās operācijas, kuras laikā viņam tika izrauti pieci zobi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu