«Fonofest» uzstāda rekordu un piedāvā video atskatu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Mūzikas festivāla «Fonofest» organizatori piedāvā video ieskatu aizvadītajā festivālā, kas Uplandos pie Cēsīm 13. un 14. jūlijā pulcēja vairākus tūkstošus apmeklētāju, uzstādot līdzšinējo festivāla rekordu.

«Pesimistiskās laika prognozes un īslaicīgais lietus nespēja būtiski traucēt «Fonofest» norisi un pozitīvo atmosfēru. Gluži pretēji – šogad tika lauzts līdzšinējais rekords, kas liecina par iepriekšējos gados uzņemto tendenci – katru gadu ar vien paplašināt festivāla robežas gan mākslinieciski, gan teritoriāli, tāpēc arī nākotnē no «Fonofest» varam sagaidīt dažādus pārsteigumus,» teikts festivāla rīkotāju paziņojumā.

Pasākuma organizators Lauris Sildniks arī atklāja, ka darbs pēc aizvadītā festivāla nebūt nebeidzas: «Viena no «Fonofest» galvenajām vērtībām vienmēr ir bijusi skaistā un sakoptā lokācijas vieta Uplandi, kuras atjaunošanā un sagatavošanā nākamajam gadam būs jāiegulda īpašs darbs.»

Tāpat «Fonofest» piedāvā sarunas un komentārus no festivāla īpašajiem viesiem, piemēram, grupas «Pērkons» līderim Jurim Kulakovam atklājot sadarbību ar Inokentija Mārpla gaidāmo singlu un «Fonofest» nodēvējot par Latvijas Vudstoku.

«Fonofest» Youtube kanālā ir iespējams aplūkot sarunas ar vairākām festivāla grupām.

«Fonofest» Youtube kanāls

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās mūzikas un sporta festivāls «Fonofest», kas pulcēja vairākus desmitus grupu no dažādām valstīm, tostarp arī Dānijas apvienību The Asteroids Galaxy Tour, somus Deep Insight un pašmāju grupas: Pērkons, GACHO, Labvēlīgais Tips, Satellites LV, The Sound Poets, Pienvedēja Piedzīvojumi, Linga un daudzas citas.

www.fonofest.com

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu