Seksīgāko planētas vīriešu TOP10 (17)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Žurnāla «Cosmopolitan» britu izdevuma veidotāji ar savu lasītāju palīdzību sastādījuši 2012.gada seksīgāko vīriešu topu. Izrādās, ka pirmajā vietā ierindojies filmu «Star Trek» un «This Means War» aktieris Kriss Pains, savukārt trešo vietu ieņem NBA basketbolists Dveins Veids.

Pagājušogad slavenību žurnāls «People» par seksīgāko vīrieti pasaulē nosauca aktieri Bredliju Kūperu. Arī šogad veidotajā «Cosmopolitan» lasītāju topā viņš ierindojies seksapīlāko rindās, taču pirmo vietu neieņem. Tātad - kuras slavenības Lielbritānijas sievietes atzinušas par planētas seksīgākajiem vīriešiem? Piedāvājam ielūkoties seksīgāko vīriešu TOP10 galerijā!

Vēl seksīgāko vīriešu topā iekļuvis princis Harijs (28.vieta), aktieris Raiens Goslings (27.vieta), futbolists Deivids Bekhems (17.vieta), aktieris Kriss Hemsvorts (16.vieta) u.c. slavenības.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu