Ņujorkā notikusi jaunās Betmena filmas pirmizrāde (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien Ņujorkā notikusi ilgi gaidītās jaunās Betmena filmas «The Dark Knight Rises» («Tumšais bruņinieks atgriežas») pirmizrāde.

«Oskaram» nominētā režisora Kristofera Nolana Betmena triloģijas noslēdzošās daļas pirmizrādē pulcējās gan pats režisors, gan visi aktieri - Anna Hataveja (Anne Hathaway), kas spēlē Kaķsievieti, Toms Hārdijs (Tom Hardy), kas atveido Betmena pretinieku Beinu, franču aktrise Mariona Kotiljāra (Marion Cotillard) un pats Betmens Kristians Beils (Christian Bale).

Anotācija: Filmas darbība risinās astoņus gadus pēc filmas «Tumšais bruņinieks» notikumiem, kad Gotemas aizstāvis Betmens uzveica psihiski nelīdzsvaroto ļaundari Džokeru. Tagad pilsētā valda relatīvs miers, tomēr, kad ar neticamu spēku un inteliģenci apveltīts terorists Beins un viņa noziedznieku armija negaidīti uzbrūk pilsētai, Tumšajam bruņiniekam Betmenam nākas atgriezties, lai cīnītos par Gotemas pastāvēšanu.

Filmas regulārie seansi Rīgā sāksies no 27.jūlija.


Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu