Eltons Džons dēla dēļ gatavs pamest skatuvi (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu mūziķis sers Eltons Džons intervijā TV kanālam NBC pavēstījis, ka esot gatavs pamest skatuvi, tiklīdz viņa dēls Zakarijs Džeksons nedaudz paaugsies.

«Kamēr esmu vesels, tikmēr strādāšu. Kad Zakarijs sāks iet skolā, tā būs jau pavisam cita lieta: es gribu viņu gan vest uz skolu, gan pēc tam uz mājām. Negribu palaist garām šo viņa bērnības tik svarīgo posmu,» paudis mūziķis, piebilstot, ka uzskatījis sevi par «pārāk vecu un egoistisku, lai viņam būtu bērni». Taču tagad viņš saprotot, ka nekad nevienu nav mīlējis tā, kā savu dēlu.

Eltons Džons arī atklājis, ka ilgus gadus bijis narkomāns un egoists, taču patiesi viņš nožēlo vien to, ka viņam nav bijis bērnu.

2010.gadā mūziķis paziņoja, ka viņi abi ar partneri Deividu Fērnišu kļuvuši par vecākiem zēnam, ko dzemdējusi surogātmāte. Abi arī piedalījušies dzemdībās. Taču uz jautājumiem, cik izmaksājuši surogātmātes pakalpojumi, laimīgie vecāki atteicās atbildēt.

Eltons Džons arī uzskata, ka bērna piedzimšana ir pilnībā mainījusi viņa dzīvi, turklāt intervijā NBC viņš paziņojis, ka sapņo, lai dēlam parādītos brālis vai māsa.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu