Vai Banderass un Grifita šķiras? (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc šokējošā jaunuma par Krūza un Holmsas attiecību beigām izskanējušas baumas par vēl kāda slavena pāra šķiršanos – nākamie rindā pie šķiršanās lietu advokāta stāvot Antonio Banderass un Melānija Grifita, kuri apprecējās pirms piecpadsmit gadiem.

Pirmoreiz par to sāka runāt aprīlī, kad Banderass kādā Kankūnas klubā dejoja ar vairākām dāmām, bet klubu pameta kopā ar kādu nepazīstamu blondīni, ar kuru pirms tam bija skūpstījies.

Jūnijā tabloīdi rakstīja, ka Antonio un Melānija šķiras. Žurnāls «National Enquirer» citēja kāda Banderasa un Grifitas ģimenes drauga vārdus, ka Melāniju jau daudzus gadus moka greizsirdība, jo Banderass nekādi nespēj atteikties no flirtēšanas ar dāmām, kas parādās viņa redzeslokā.

Tagad par iespējamo šķiršanos raksta portāls «Radar Online» - tā korespondenti ievērojuši, ka 54 gadus vecā Grifita publiskos pasākumos pasākusi ierasties bez laulības gredzena.

Pašu zvaigžņu un viņu pārstāvju komentāri gan nav saņemti.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu