«Martini» kastingā Baļčunaite pārāka par Doļģi un Abramovu (20)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

Ar jestru ballīti Rīgas populārajā klubā «Coyote Fly» aizvadītās nedēļas nogalē norisinājās «Martini Royale» kastings, kurā 25 daiļavas, viņu vidū arī populārās TV raidījumu vadītājas Vita Baļčunaite un Elīna Doļģe, kā arī dejotāja Viola Abramova – Mailīte, veica dažādus uzdevumus un savā starpā sacentās par ceļazīmi uz Ibizu.

«Martini Royale» kastinga finālā iekļuvušas pavisam 25 sievietes, kuras izvēlējušies «Facebook» lietotāji un žūrija. Klubā «Coyote Fly» aizvadītās nedēļas nogalē finālistes izpildīja dažādus uzdevumus. Jestro pasākumu vadīja šarmantais aktieris Andris Bulis.

Pirmajā iznācienā daiļavas demonstrēja casual jeb eleganta stila tērpus. Otrajā pārbaudījumā konkursantēm tika izsniegti balti vīriešu krekli. Šajā uzdevumā konkursantes varēja ļauties radošai izdomai. Viņām desmit minūšu laikā bija jāizveido tērps no vīriešu krekla. Kastinga noslēgumā, izejot uz skatuves, konkursantes bija tērpušās vasarīgās kleitās un atbildēja uz Andra Buļa āķīgajiem jautājumiem. Finālistes vērtēja profesionāla žūrija, kuras sastāvā bija erotisko bilžu meistars Sergejs Kondrašins, viņa dzīvesbiedre jeb vienkārši modīga un eleganta dāma Bogdana Kondrašina, kā arī neatkarīgais «Martini» pārstāvis.

Pikantā kokteiļkleitā, izceļot slaidās kājas, tērpusies viena no «Martini Royale» kastinga uzvarētājām, populārā TV seja Vita Baļčunaite
Pikantā kokteiļkleitā, izceļot slaidās kājas, tērpusies viena no «Martini Royale» kastinga uzvarētājām, populārā TV seja Vita Baļčunaite Foto: Ervīns Zuševics/sejas.lv

No 25 pretendentēm žūrija izvēlējās trīs Latvijas uzvarētājas – populāro raidījumu vadītāju Vitu Baļčunaiti, apģērbu veikala īpašnieci Marinu Nečipasu, kā arī Viktoriju Ustinovu, kura ir VIP klientu menedžere uzņēmumā, kas sniedz uzkopšanas pakalpojumus. Viena no šīm uzvarētājām šā gada augustā brauks uz starptautisko «Martini» kastinga finālu, kas notiks Ibizā. Uzvarētājas balvā arī saņems foto sesiju pie slavenā bilžu meistara Sergeja Kondrašina.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu